“Maten var FANTASTISK”

Mønsj
Vurdert som nr. 16 av 87 Restauranter i Arendal
Prisklasse: kr 968 - kr 2 260
Anmeldt 16. juli 2020 via mobile enheter

Maten var kjempe god:))) alt smakte fantastisk og god sørvis:))) anbefales virkelig, og vi anbefaler pizzaene og calzonene

Takk, Fiffen070404

Anmeldt 15. juli 2020 via mobile enheter

Vært her flere ganger, han eldste som tar bestillinger er utrolig hyggelig, godt humør og har en god dose humor.
Men har dessverre ikke samme inntrykk av dem andre som jobber her, føler de er sure , smiler ikke engang. (Et smil kan gjøre mye, selvom du er stressa eller sur)

Maten er upåklagelig, utrolig god mat, kokkene og den eldste drar opp så mye
At jeg må gi full score.

Men dere som er sure går 0,1 av meg.

Takk, Jonas k
Anmeldt 7. juli 2020

Maten smakte i grunn bra, men opplevelsen var heller dårlig. Bestilte barneburger, den ble servert helt plain. Da jeg spurte om det ikke var mulig å få litt salat eller agurk på fikk jeg beskjed om at den kom uten det, og det var tydeligvis ikke mulig å få dette til.
Pastaretten vi voksene bestilte kostet 200.- og den ble servert med kylling. Vi valgt stor porsjon som kostet litt mer, dog ble den servert med en halv kyllingfilet noe som var veldig skuffende. Da jeg kom et stykke ned i min porsjon fant to deler av en hard plastkork, da jeg påpekte dette til servitøren ble det bare oversett, hun sa «åja» og gikk. Vi fortalte det også da vi skulle betale, men det var ikke noe gehør og ikke noe de kunne gjøre noe med sa de. Vi ventet kanskje et beklager så mye, og eventuelt en rabatt på retten men vi fikk beskjed om at de ikke ga rabatt.

Opplevelsen og servicen var dårlig!

Takk, ElineS25
Anmeldt 1. juli 2020 via mobile enheter

God atmosfære og sentralt beliggende i Pollen i Arendal. Bestilte pizza som smakte veldig godt. Stort minus for personalet som ikke "så" deg som kunde; skjerpings🤔

3  Takk, 277larss
Anmeldt 23. juni 2020 via mobile enheter

Flott beliggenhet og ikke minst nydelig mat. Vi var 3 personer som bestilte 3 forskjellige retter. Alle 3 var strålende fornøyd. Hyggelig personale også. Anbefales :)

Dato for besøk: juni 2020
Takk, eiriko535

Reisende som så på Mønsj, så også på

Har du vært i Mønsj? Del dine erfaringer!