Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Digg mat men dårlig service,”
Anmeldelse av Mønsj

Mønsj
Vurdert som nr. 13 av 61 Restauranter i Arendal
Prisklasse: USD 90 - USD 210
Restaurantdetaljer
Anmeldt 23. juli 2020 via mobile enheter

Digg mat men dårlig service, glemte ordrene være brukte 1 time og 15 på og lage 2 pizzaer og 2 burgere. Stor tidsforskjell på når vi fikk maten vår. Ikke fornøyd

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, oscar4213
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (87)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

3236 av 87 anmeldelser

Anmeldt 22. juli 2020 via mobile enheter

Kusina bestilte Spicy burger: den var veldig god! Jeg bestilte glutenfri pizza og den var fantastisk! God service og hyggelige lokaler. Noe lang ventetid på mat, men full restaurant i høysesongen så det er å forvente

Dato for besøk: juli 2020
Takk, Ailiskh
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 22. juli 2020 via mobile enheter

Koselig plass, hyggelig betjening og god mat . Koselig beliggenhet ved Pollen. Vi kommer gjerne igjen

Dato for besøk: juli 2020
Takk, rolfl759
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 18. juli 2020

Veldig god pizzabunn og pizza. Den ene pizzaen vi bestilte va med en pølse som skulle være sterk, men det var den ikke. God pasta, men litt lite smak. Hyggelige ansatte og god sørvis.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, Elinewiig
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 17. juli 2020 via mobile enheter

Spiste lunsj her, vi bestilte fiskesuppe og pizza som smakte veldig godt. Anbefales om man er en tur i Arendal

Dato for besøk: juli 2020
Takk, Alexander B
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Mønsj, så også på

 

Har du vært i Mønsj? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din