“Glemte bestillingen fra bordet vårt”
Anmeldelse av Mønsj

Mønsj
Vurdert som nr. 16 av 89 Restauranter i Arendal
Prisklasse: kr 959 - kr 2 238
Anmeldt 23. juli 2020 via mobile enheter

Vi var et bord på åtte personer som skulle spise sammen, men to var litt forsinket og la inn bestillingen 5 minutter etter de første seks. Fikk beskjed om at pizzaen da ville bli servert noen få minutter etter de første.

De to siste pizzaene ble servert over 30 minutter etter at de første seks fikk maten, og da etter flere påminnelser. Ble jo mett, men det tar ikke 50 minutter å lage pizza på en pizzarestaurant...

1  Takk, kanupen

Anmeldt 23. juli 2020 via mobile enheter

Digg mat men dårlig service, glemte ordrene være brukte 1 time og 15 på og lage 2 pizzaer og 2 burgere. Stor tidsforskjell på når vi fikk maten vår. Ikke fornøyd

1  Takk, oscar4213
Anmeldt 22. juli 2020 via mobile enheter

Kusina bestilte Spicy burger: den var veldig god! Jeg bestilte glutenfri pizza og den var fantastisk! God service og hyggelige lokaler. Noe lang ventetid på mat, men full restaurant i høysesongen så det er å forvente 😊

Takk, Ailiskh
Anmeldt 22. juli 2020 via mobile enheter

Koselig plass, hyggelig betjening og god mat 😊. Koselig beliggenhet ved Pollen. Vi kommer gjerne igjen👍

Takk, rolfl759
Anmeldt 18. juli 2020

Veldig god pizzabunn og pizza. Den ene pizzaen vi bestilte va med en pølse som skulle være sterk, men det var den ikke. God pasta, men litt lite smak. Hyggelige ansatte og god sørvis.

Takk, Elinewiig

Reisende som så på Mønsj, så også på

Har du vært i Mønsj? Del dine erfaringer!