Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Sommer ”
Anmeldelse av Mønsj

Mønsj
Vurdert som nr. 13 av 61 Restauranter i Arendal
Prisklasse: USD 90 - USD 210
Restaurantdetaljer
Anmeldt 31. juli 2020 via mobile enheter

Bestilte en carbonara og ble gledelig overrasket. Smakte fortreffelig sammen med en god vin. I tillegg hyggelig betjening.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, Frank B
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (87)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

2529 av 87 anmeldelser

Anmeldt 30. juli 2020 via mobile enheter

Flott plass på brygga i Arendal. Supergod pizza og ansatte som smilte og tok veldig godt vare på oss. Kommer helt sikkert tilbake

Dato for besøk: juli 2020
Takk, Jorqve
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 30. juli 2020 via mobile enheter

Hyggelige servitører. Rask og god mat. God bredde på innholdet i menyen. Frister absolutt til gjentakelse.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, 417madst
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 28. juli 2020

Vi var to par som spiste litt tidlig lunsj tidlig i juli. Tre forskjellige pizzaer og en salat ble rask og vennlig servert av en hyggelig kelner. Alle var veldig fornøyd med maten.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, FarAway45828311692
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 27. juli 2020 via mobile enheter

Vi kom når det regnet ganske heftig, så det var litt kaos og lite struktur på hvem som stod først og sist i påvente av bord. Heldigvis har jeg en kone som ikke har problemer med å si i fra, så det tok ikke lang tid før vi fikk bord.

Vi var tre barn og tre voksne som skulle spise. Det ble bestilt 1 barnepizza og 2 burgere. Dette så helt greit ut, burgerne så dog litt triste ut, kun brød og patty. Kunne kanskje lagt på et lite salatblad. Potetene som fulgte med var prima!
Hovedretten vi voksne bestilte var Kylling og pasta Cajun. Dette var helt ok, kyllingbrystet var saftig, men om pastaen er hjemmelagd er jeg litt usikker på. Sausen var grei, men heller ikke noe mer.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, Fredrik_81
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Mønsj, så også på

 

Har du vært i Mønsj? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din