Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Dårlig service. ”
Anmeldelse av Mønsj

Mønsj
Vurdert som nr. 13 av 60 Restauranter i Arendal
Prisklasse: USD 90 - USD 210
Restaurantdetaljer
Anmeldt 8. august 2020 via mobile enheter

Dårlig service. Personalet vart lite imøtekommende. Foretten kom samtidig som hovedretten, hvor pizzan var brent. Ingen spurte om maten var bra og tok veldig lang tid å få meny og å betale tross lite folk i restuanten.

Dato for besøk: august 2020
Takk, B500TJmariah
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (87)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

2226 av 87 anmeldelser

Anmeldt 6. august 2020 via mobile enheter

Spise pasta med kylling og pesto. Veldig god pasta, perfekt stekt kylling, og godt lunket brød til. Veldig hyggelig betjening!

Dato for besøk: august 2020
Takk, Lothiriel77
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 3. august 2020

koselig plass med veldig god mat og god service. Populær plass med mange gjester. Det kan være litt ventetid på ledig bord. Anbefales både for lunsj og middag.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, gjest6700
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 31. juli 2020 via mobile enheter

Bestilte en carbonara og ble gledelig overrasket. Smakte fortreffelig sammen med en god vin. I tillegg hyggelig betjening.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, Frank B
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 30. juli 2020 via mobile enheter

Flott plass på brygga i Arendal. Supergod pizza og ansatte som smilte og tok veldig godt vare på oss. Kommer helt sikkert tilbake

Dato for besøk: juli 2020
Takk, Jorqve
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Mønsj, så også på

 

Har du vært i Mønsj? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din