Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“god mat, lang til”
Anmeldelse av Mønsj

Mønsj
Vurdert som nr. 16 av 65 Restauranter i Arendal
Prisklasse: USD 90 - USD 210
Restaurantdetaljer
Anmeldt 26. juli 2021

Her er det god mat og rasue personer. Her mangler det mer på personell med noen form for opplæring og oversikt.
Men har du god tid og er tålmodig, så er maten verdt å vente på. variert meny og fint for familier

Dato for besøk: juli 2021
Takk, JulianneA916
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (97)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

1418 av 97 anmeldelser

Anmeldt 25. juli 2021 via mobile enheter

Hyggelig sted med god mat og service. Ok priser og godt utvalg. Anbefales og ligger godt til i pollen, midt i byen. God vin

Dato for besøk: juni 2021
Takk, toneir_na
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 22. juli 2021 via mobile enheter

Tilfeldig stopp i Arendal resulterte i meget smakfull lunsj til fornuftige priser. Både landbrødet med Parma og med reker var helt perfekt for oss voksne. Barneburger var enkel og forsvant. Barnepizza’n var i største laget for 11 åringen, men det er ikke restaurantens feil. Alt i alt, veldig fornøyde med mat og service.

Dato for besøk: juni 2021
Takk, Venture55973854943
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 17. juli 2021 via mobile enheter

Utrolig god pizza samt at alt kom etter kort tid. Tipptopp servitører
Kom å spurte om det var noe vi manglet 2 ganger. Ordnet og fikset…

Dato for besøk: juni 2021
Takk, StefanL2124
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 12. juli 2021 via mobile enheter

God mat og god stemning. Fin utsikt til Arendal sentrum. Hyggelig betjening. Absolutt verdt et besøk. Vi far en familie med ungdommer og besteforeldre. Noe for enhver smak.

Dato for besøk: juni 2021
Takk, Escape702916
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Mønsj, så også på

 

Har du vært i Mønsj? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.