“Party plass”

Mønsj
Vurdert som nr. 15 av 88 Restauranter i Arendal
Prisklasse: kr 953 - kr 2 223
Anmeldt 26. juli 2024

Opplevdes som et eneste stort vorspiel. Støyete stemning. Ingen rolig plass for en matbit. Servitører som løp rundt, men ingen spørsmål om maten smakte, mer drikke eller dessert. Men, pizzaen var god

Dato for besøk: juli 2024
Takk, Bjeglerud J

Anmeldt 24. juli 2024

FOR en oppførsel! Her kaster man ut kunder i tur og orden på en brutal måte. Sjokkerende oppførsel av betjening som skriker og nekter folk å sette seg ned Styr unna

Dato for besøk: juli 2024
Takk, Anne L
Anmeldt 20. juni 2024

God mat og hyggelig plass men styr unna Carbonara en. Fett, kornete lite smak. Den dårligste carbonara jeg har spist. Godt brød ble servert til 😀

Dato for besøk: juni 2024
Takk, Voyager03827320426
Anmeldt 3. juni 2024

Virkelig det koseligste stedet man kan spise på, utrolig god mat og god service. Fin utsikt og nydelige drinker. Anbefales virkelig!!

Dato for besøk: mai 2024
Takk, Ida Marie S
Anmeldt 10. mai 2024 via mobile enheter

Hadde lyst på italiensk denne kvelden. Vi valgte Mønsj. Fin beliggenhet ved Pollen i Arendal. Nesten tom restaurant da vi kom. Ble tatt i mot av en hyggelig servitør. Fikk raskt ekspedert drikke, og bestilte etterhvert Tagliatelle Gorgonzola. God mat, men hvor ble det så av servitøren? Han glemte oss rett og slett. Ingen spørsmål om vi ville ha påfyll av drikke, ingen spørsmål om vi ville ha dessert. Og da vi ville betale var han også vekk. Måtte spørre en annen ansatt om vi kunne betale. Dermed ble det med en øl et glass vin og to pastaretter. Intet ekstra. Dette er for dårlig for et sted som Mønsj.

Dato for besøk: mai 2024
Takk, Magel62

Reisende som så på Mønsj, så også på

Har du vært i Mønsj? Del dine erfaringer!