“Hyggelig sted. God billig mat. ”
Anmeldelse av Nem Vietnamesisk

Nem Vietnamesisk
Vurdert som nr. 23 av 89 Restauranter i Arendal
Anmeldt 22. juli 2019 via mobile enheter

Stedet kan anbefales på det varmeste. Hyggelig betjening. Mye å velge i. Vi tok lunsjmeny (som serveres til kl 14:00)

Dato for besøk: juli 2019
Takk, grims-mc

Anmeldt 20. juli 2019 via mobile enheter

Fikk salat som smakte veldig likt slik jeg husker salatene i Vietnam. Veldig godt ! God vietnamesisk suppe også. Kan absolutt anbefales for de som setter pris på vietnamesisk mat.

Dato for besøk: juli 2019
2  Takk, villikkeblifunnet
Anmeldt 28. april 2019 via mobile enheter

Vi spiste kylling med sur/søt og kylling med cashewnøtter. I tillegg fikk vi med ei lita skål med STERK chilli pasta. Veldig god mat og store porsjoner. Hyggelig betjening, alt i alt veldig fornøyd. Kan anbefales.

Dato for besøk: april 2019
1  Takk, Olav59
Anmeldt 3. mars 2019

Veldig god, godt krydret og spennende mat fra Vietnamesisk Restaurant. Hyggelig personalet og god service. Anbefales til personer i alle aldre.

Dato for besøk: februar 2019
1  Takk, Rita535
Anmeldt 1. januar 2019

På Nem får vi altid grlimrende service og vi føler oss alltid velkomne der. Siden de startet opp i Østregatre har vi vært der en rekke ganger og maten er alltid svært god.

Maten kan minne om kinesisk, men smakene er ofte friskere.

Hun varierer menyen og har også fine varer fra Vietnam til salgs i resturanten.

1  Takk, Birger K

Reisende som så på Nem Vietnamesisk, så også på

Har du vært i Nem Vietnamesisk? Del dine erfaringer!