Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Anbefales! ”
Anmeldelse av Nem Vietnamesisk

Nem Vietnamesisk
Vurdert som nr. 19 av 65 Restauranter i Arendal
Restaurantdetaljer
Anmeldt 10. august 2021 via mobile enheter

Beste banh mi og vietnamesisk iskaffe vi har prøvd i Norge. Kaffen ble servert som drip-kaffe og ble brygget ferdig på bordet. Anbefales på det sterkeste!

Dato for besøk: august 2021
Takk, audunhustadt
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (29)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

711 av 29 anmeldelser

Anmeldt 28. juli 2021 via mobile enheter

Hyggelig betjening. Selv om vi var først i lokalet fikk vi vann og mat sist, uten forklaring. Vi bestilte på anbefaling nr 13 Bun Thit nuding, hvor kjøttet var veldig godt, god marinade. Litt kjedelige nudler og «saus». Vi bestilte papayasalat, som var min søsters favoritt. Syrlig. Scampien i den var kjip, hadde vært bedre uten. Vi bestilte nr 16, wok biff med sitrongress. Heit nydelig saus og veldig god smak. Litt tørka sitrongress som ikke var godt i spise i, og veldig lite ris, ellers kjempegodt. Vi spurte ikke om mer ris, og ble heller ikke tilbudt det. Et par av rettene var toppet med vanlig sprøstekt løk, det kunne de spart seg for . Sprøstekte vårruller var gode. Hyggelig lokale. Greie priser. Alt i alt godt.

Dato for besøk: juni 2021
Takk, retrochica
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 26. juli 2021 via mobile enheter

Fantastisk god mat. Et ekte familidrevet Vietnamesisk kjøkken . Min kone og jeg valgte to forskjellige anderetter, som begge var fortreffelige.
Meget hyggelig innehaver, datter og sønn som gjorde det beste for sine kunder.
Anbefales på det sterkeste. Vi kommer helt sikkert tilbake.

Dato for besøk: juli 2021
Takk, 717magnes
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 11. juli 2021

Nydelig og autentisk vietnamesisk mat til en rimelig penge. Uvanlig hyggelige og dyktige drivere.
Anbefales på det varmeste!

Dato for besøk: juli 2021
Takk, Karin R
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 9. juli 2021 via mobile enheter

Var innom Arendal på båttur.
Var 3 voksne og en på 3 år.
Utrolig hyggelig og serviceinnstilt betjening.
Store posjoner, og utrolig god mat.

Dato for besøk: juni 2021
Takk, 298lassep
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Nem Vietnamesisk, så også på

 

Har du vært i Nem Vietnamesisk? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.