“Sunn middsg”

Prisklasse: kr 90 - kr 1 000
Anmeldt 5. august 2020 via mobile enheter

Kjempegod sushi.
Hyggelige ansatte.
Greie priser og igjen, god mat.
Rene, pene toaletter.
Servicen er også bare bra. De jobber og er hyggelige.
Utsikten ut, du ser Vestregate..

3  Takk, Odd Arne S

Anmeldt 31. juli 2020 via mobile enheter

Ble kjempepositivt overrasket over dette stedet. Sushien var av topp kvalitet og servicen var hyggelig. Gode, passe store og godt balanserte biter av diverse Uramaki og Futo maki som vi bestilte.

3  Takk, sol987
Anmeldt 22. juli 2020

Fin størrelse på bitene, men vegetarmakien hadde latterlig lite avokado, i forhold til prisen. Endestykkene var bittesmå og risen for søt, men det er sikkert en smakssak. Prøvde et par ulike maki med laks, de var gode på smak. Den med mango hadde alt for lite mango, men store biter jåbæ, så det var fint. Til denne prisen forventet vi litt mer.

2  Takk, DumplingYum
Anmeldt 9. juli 2020 via mobile enheter

Her får du lekker og god sushi. Restauranten har ikke mange bord, så det kan være lurt å bestille bord. Kjøkkenet er synlig og det så rent og ryddig ut. Sushikokken er svært erfaren og det kunne vi både se og smake. Servitøren var veldig hyggelig og effektiv. Vi ba om at de serverte det de måtte ønske fra menyen. Vi fikk ulike Maki, sashimi, nigiri, grillspyd, dumplings og friterte scampi, og alt var lekkert dandert og smakte veldig godt.

2  Takk, Wenche Døsvik T
Anmeldt 6. juli 2020

Vi er en familie fra Sørlandet med to store barn. Vi har spist mye sushi i inn- og utland. Dette var absolutt en positiv opplevelse.
Servicen var god, og maten kom raskt på bordet. Vi hadde tre ulike menyer og alle var fornøyde. Fisken var frisk og velsmakende. Tempuramakien var kald. Det var kanskje litt skuffende,men den smakte godt.
Prisene var gode i forhold til kvaliteten. Vi kommer gjerne tilbake!
Anbefales!

2  Takk, V8021HNandreass

Reisende som så på A-Dzuong sushi, så også på

Arendal, Aust-Agder
Arendal, Aust-Agder

Har du vært i A-Dzuong sushi? Del dine erfaringer!