Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Meget god pizza.”
Anmeldelse av Merdø Kro

Merdø Kro
Vurdert som nr. 37 av 65 Restauranter i Arendal
Restaurantdetaljer
Anmeldt 11. august 2021 via mobile enheter

Kjempegod pizza med fantastisk bunn. Veldig hyggelige omgivelser og absolutt å anbefale om man er i Arendal. Enkel adkomst med Merdø fergen.

Dato for besøk: august 2021
Takk, Jorgen G
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (11)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

26 av 11 anmeldelser

Anmeldt 4. juli 2021 via mobile enheter

Paellaen på Merdø kro er verdt turen i seg selv, hvis de serverer den. De har den bare på menyen av og til i tillegg til den sedvanlige, gode pizzaen. Egen-brygget nydelig sider på fat, i tillegg til det populære Merdø-ølet. Det er noe midtsommer-aktig over det å sitte fritt på den store gressletten under trærne.

Dato for besøk: juli 2021
1  Takk, Stolrygg
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 30. juni 2021 via mobile enheter

Er du i Arendal, så må du ta Merdøferja fra Pollen og spandere en dag på nydelige Merdø. Merdø Kro serverte en an de aller beste pizzaene jeg har smakt. Sammen med en herlig hjemmebrygget IPA, fantastiske omgivelser ble det bare en perfekt dag. Hit skal vi igjen!

Dato for besøk: mai 2021
Takk, sthaheim
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 31. juli 2020 via mobile enheter

Digg pizza, finnes også som vegetar:) anbefales! Bra sted, veldig hyggelig og serviceminded personale ☀️☀️

Dato for besøk: juli 2020
Takk, 834annig
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 29. juli 2020 via mobile enheter

Veldig koselig restaurant med hyggelig personale og god mat/drikke:-) Anbefaler steinovnspizzaene + mikrobrygget «Merdø spesial».

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, gissemyr
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Merdø Kro, så også på

 

Har du vært i Merdø Kro? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.