Vi hadde kjøpt hotellpakken 'My summer treat’, og bestilt rom fra 12.7-14.7.2020.
Ved innsjekk 12.7.2020, ca. kl 19, spurte vi resepsjonist om mulighet for å bo ytterligere ett døgn.
Hotellet hadde ledige rom, men hun (Anita?) kunne ikke gi oss med hotellpakke ett av disse rommene.
Neivel, vi sjekket inn, og oppdaget at utsikten fra rommet var parkeringsplassen på baksiden. På spørsmål om mulighet for rom med sjøutsikt var svaret at ja, fem rom var ikke innsjekket, men vi med hotellpakke hadde standardrom, og kunne ikke få rom med sjøutsikt. Men hun bekreftet at det eksisterte standardrom med sjøutsikt. De var visstnok bestilt.
Det er mulig hun hadde føringer, og at vi med hotellpakke skulle ha det kjipeste. Vi som hadde kjøpt og betalt for 10 overnattinger på et tidspunkt da det meste var usikkert. De facto hadde vi lånt hotellkjeden tusenvis av kroner, og da vi skulle få valuta for pengene, opplevde vi å bli behandlet som annenrangs gjester.
Det er likevel oppførselen hennes vi reagerer mest på. Ingen beklagelse, ikke et smil, kun sur avvisning. Nei, vi kunne ikke få. Punktum.
Det er sørgelig at forholdsvis sjarmerende Clarion Tyholmen ser seg tjent med en så usjarmerende og lite imøtekommende ansatt.
Sørgeligheten ligger delvis i at da velges hotellet bort. Vi spiste selvsagt ikke ved hotellets egen ‘Kitchen & Table’, men inntok en lang og innholdsrik middag ved en av byens biffrestauranter.
Sannsynligheten for at vi noensinne returnerer til dette hotellet er også minimal.