Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Travelocity
Booking.com
ZenHotels.com
USD 152
Vis tilbud
Orbitz.com
eDreams
FindHotel
Se alle 16 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (485)
Filtrer anmeldelser
485 resultater
Vurdering fra reisende
217
197
55
10
6
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
217
197
55
10
6
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
1924 av 485 anmeldelser
Anmeldt 28. juli 2020

Valgte Clarion Tyholmen av 'gammel vane' for overnatting i Arendal. Mener imøtekommenheten og servicen var bedre for endel år siden. Pene og stilrene rom. men litt kjedelig interiør. Rom med sjøutsikt, men da vi skulle åpne vinduet for lufting krasjet dette i spotskinnen i taket. Dårlig gjennomtenkt plassering! Frokosten var ordinær (første dag etter Covid-198 med buffet-servering) Kanskje var det 'innkjøringen' som hang litt etter. A la carte middag på hotellet er for dyrt,- det ble middag 'på by'n' denne gangen også.

Romtips: Velg rom mot sjøen, gjerne i den gamle delen.
Dato for oppholdet: juli 2020
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Service
Takk, bjalau
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Ingrid Zaar, Accounting / Finance på Clarion Hotel Tyholmen, svarte på denne anmeldelsenBesvart 11. august 2020

Takk for din tilbakemelding, vi setter stor pris på alle tilbakemeldinger slik at vi har mulighet til å forbedre oss. Vi vil ta dette med oss videre å se på tiltak vi kan gjøre for forbedringer. Håper likevel du vil ta turen innom oss ved en annen anledning.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 28. juli 2020 via mobile enheter

OK hotell men med noen «rare» dører mellom rom og toalett. Dørene passer ikke til åpningen og en har full innsyn til toalettet. Dette var ubehagelig. Frokosten var sånn passe men middagen var god. Servitør/bartender virket fersk og uerfaren.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med familie
1  Takk, MStavanger1
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Ingrid Zaar, Accounting / Finance på Clarion Hotel Tyholmen, svarte på denne anmeldelsenBesvart 22. august 2020

Tusen takk for din tilbakemelding etter oppholdet hos oss.
Vi er glad for at dere i hovedsak var fornøyde med oppholdet, og takker også for konstruktive innspill til forbedringer.
Vi ønsker fortsatt god sommer.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 13. juli 2020

Vi hadde kjøpt hotellpakken 'My summer treat’, og bestilt rom fra 12.7-14.7.2020.
Ved innsjekk 12.7.2020, ca. kl 19, spurte vi resepsjonist om mulighet for å bo ytterligere ett døgn.
Hotellet hadde ledige rom, men hun (Anita?) kunne ikke gi oss med hotellpakke ett av disse rommene.
Neivel, vi sjekket inn, og oppdaget at utsikten fra rommet var parkeringsplassen på baksiden. På spørsmål om mulighet for rom med sjøutsikt var svaret at ja, fem rom var ikke innsjekket, men vi med hotellpakke hadde standardrom, og kunne ikke få rom med sjøutsikt. Men hun bekreftet at det eksisterte standardrom med sjøutsikt. De var visstnok bestilt.
Det er mulig hun hadde føringer, og at vi med hotellpakke skulle ha det kjipeste. Vi som hadde kjøpt og betalt for 10 overnattinger på et tidspunkt da det meste var usikkert. De facto hadde vi lånt hotellkjeden tusenvis av kroner, og da vi skulle få valuta for pengene, opplevde vi å bli behandlet som annenrangs gjester.
Det er likevel oppførselen hennes vi reagerer mest på. Ingen beklagelse, ikke et smil, kun sur avvisning. Nei, vi kunne ikke få. Punktum.
Det er sørgelig at forholdsvis sjarmerende Clarion Tyholmen ser seg tjent med en så usjarmerende og lite imøtekommende ansatt.
Sørgeligheten ligger delvis i at da velges hotellet bort. Vi spiste selvsagt ikke ved hotellets egen ‘Kitchen & Table’, men inntok en lang og innholdsrik middag ved en av byens biffrestauranter.
Sannsynligheten for at vi noensinne returnerer til dette hotellet er også minimal.

Dato for oppholdet: juli 2020
Takk, Dronningen2015
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Atle Woxholt, General Manager på Clarion Hotel Tyholmen, svarte på denne anmeldelsenBesvart 15. juli 2020

Hei Dronningen2015

Takk for din tilbakemelding etter ditt opphold hos oss.

Nordic Choice Hotels har kjørt en Summer Treat Kampanje hvor man kan kjøpe 10 netter for 8000,-. På hvert Choice hotell er det et gitt antall rom som er tilgjengelig for booking på denne kampanjen. Vi på sørlandet har hatt enorm pågang på disse rommene og var utsolgt for disse rommene for sommeren i slutten av juni. I avtalen når man kjøper Summer treat kommer det frem i vilkår at det gjelder for standardrom. Vi har dessverre ikke standardrom med utsikt, så her beklager jeg om du har blitt feilinformert. Det finnes en mulighet for å oppgradere fra standardrom til superiorrom med utsikt, men i dette tilfellet var alle rommene på hotellet booket og vi hadde ikke utsiktsrom å oppgradere til.
Jeg beklager at du opplevde resepsjonist som vanskelig og lite serviceminded

Mvh
Atle

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 8. juli 2020 via mobile enheter

Super beliggenhet i forhold til Pollen, butikker og restauranter. Men mye bråk utenfor hotellet begge nettene vi lå der. Vi hadde rom mot framsiden av hotellet, sikkert mindre bråk på rom som vender ut mot vannet.
Delikat innredet rom i maritim stil. Grei plass på rommet, flere plasser å legge fra seg ting. Runde, upraktiske bord ved senga.
Greit baderom med plass ved vasken til toalettsaker, men glassdør som gjør at det både er lytt og man ikke kan ha på lyset på badet på natten.
Frokosten var sørgelig. Tørt brød, kokt skinke av billigste sort var eneste kjøttpålegget og de hardkokte eggene var grønne. Eplejuicen var god da.
Hyggelige ansatte.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste som et par
1  Takk, RB844
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Ingrid Zaar, Accounting / Finance på Clarion Hotel Tyholmen, svarte på denne anmeldelsenBesvart 7. august 2020

Takk for din tilbakemelding, det setter vi veldig stor pris på. Da har vi muligheten til å forbedre oss.
Hyggelig å høre at dere likte beliggenheten, vi er heldig med den.
Dessverre er det ikke så mye vi får gjort med støy som kommer fra byen.
Frokosten har vi allerede tatt tak i og har forhåpentligvis gitt den et løft.

Igjen takk for din tilbakemelding og håper vi sees igjen!

Mvh
Ingrid
Clarion Hotel Tyholmen

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 6. juli 2020 via mobile enheter

Det har blitt noen år siden sist, så hva har skjedd med hotellet? Ikke mye, heldigvis. Jo, foresten, maten! Du store min for en biff, for ikke å snakke om fiskesuppen, fantastisk.
Betjeningen er utrolig hjelpsomme, service til terningkast seks. Jeg er noe handikappet og bruker krykker. Ikke noe problem på Tyholmen! Betjeningen passet på og hjalp til om nødvendig.

Rommene er pusset opp og modernisert. Fantastiske senger, men interiøret forøvrig er kjedelig og laget av usannsynlig tunge materialer.
Tunga rett i munnen ved innkjøring til kjellergarasjen. Heis derfra til øverste etasje. En HC P- plass på utsiden nær hovedinngangen.
Apsolutt et sted ‘’å høre til’’

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med familie
Takk, johanhenrik38
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Atle Woxholt, General Manager på Clarion Hotel Tyholmen, svarte på denne anmeldelsenBesvart 7. juli 2020

FOR EN TILBAKEMELDING:-)

Godt å lese at oppholdet deres var bra fra ankomst til avreise:-)

Velkommen tilbake til oss.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser