Nora H
Oslo, Norge
5,0 av 5 boblerAnmeldt 22. apr. 2022via mobile enheter
Dato for oppholdet: april 2022
Atle Woxholt, General ManagerClarion Hotel® Tyholmen, svarte på denne anmeldelsen
Besvart 25. apr. 2022
Tusen takk for din tilbakemelding.

Så kjedelig at du ble dårlig under oppholdet. Fint å lese at du ble godt ivaretatt.

Velkommen tilbake til oss ved neste Arendalsbesøk

0.1 km fra Clarion Hotel® Tyholmen
Resepsjonsbygg og leilighetsbygg
15.5 km fra Clarion Hotel® Tyholmen
Se flere hoteller i Arendal
Anmeldt 19. april 2022 via mobile enheter

Vi hadde en overnatting her, tatt litt på sparket. Vi var 2 voksne, og en liten baby.
Vi fikk rom i den nye delen, med deilig sjøutsikt. Rommet hadde fin størrelse for oss 3, fin plass ved siden av sengen til vognen som ble brukt som reiseseng. Rommet var deilig stille, selv om det var lørdag og mye aktivitet i byen.
Under vårt opphold spiste vi middag i restauranten, de serverer deilig mat! Nydelig, variert frokost var inkludert i prisen.
Bilen stod trygt parkert i hotellets garasje, mot et tillegg i prisen.
Dette er ikke første gang jeg overnatter på dette hotellet. Trenger jeg overnatting i Arendal, er det her jeg bor. Jeg er alltid like fornøyd, flotte folk som yter meget god service, og en ypperlig beliggenhet!
Anbefales så absolutt !!

Takk, victoriafR3032GU
Atle Woxholt, General Manager på Clarion Hotel® Tyholmen, svarte på denne anmeldelsenBesvart 21. april 2022

WOW. For en flott tilbakemelding.

Denne gjorde dagen vår:-)

Velkommen tilbake til oss.

Anmeldt 18. april 2022

Hyggelig velkomst av personalet med innsjekk/info., om værelse, hotellets service og fasiliteter. Store, lyse værelser, bred, god seng, stort badeværelse. Rikholdig og velsmakende frokost! Ingen støy. Hotellet ligger veldig bra til for reisende m/offentlig transport. Få minutters gangavstand fra/til busstasjon. Arendals uteliv, restauranter er mange og varierte og ligger i nærområdet. Resepsjonen er svært behjelpelig med info., om spisesteder og annet. Kommer så gjerne tilbake til dette hotellet ved en annen anledning!
Hans-Petter Svindland

Romtips: Værelse i 4 etasje, tilbygg, god utsikt, stille.
Takk, Freedom282159
Atle Woxholt, General Manager på Clarion Hotel® Tyholmen, svarte på denne anmeldelsenBesvart 19. april 2022

Hei Hans-Petter

Tusen takk for utrolig hyggelig og flott tilbakemelding etter ditt opphold.

Hjertelig velkommen tilbake til oss neste gang dere besøker Arendal.

Anmeldt 28. februar 2022 via mobile enheter

Clarion Tyholmen Hotell ligger perfekt til ytterst på holmen med utsikt over havnebassenget i Arendal, Tromøysundet og Galtesund. Når man i tillegg er så heldig å få en suite i 4.etasje så er livet så absolutt verdt å leve.
Hotellet byr på en deilig frokost med alt hva hjertet og magen begjærer.
På toppen av alt dette finner du en gjeng med flotte hotellansatte som gjør det lille ekstra for å gi deg en super opplevelse :)
Vi kommer garantert tilbake!

Romtips: Parkeringshus med lademulighet like ved hotellet. Flere gode restauranter innen kort avstand. Ta glassheisen fra torvet og se utsikten.
Dato for oppholdet: februar 2022
Takk, 843janpetterh
Atle Woxholt, General Manager på Clarion Hotel® Tyholmen, svarte på denne anmeldelsenBesvart 1. mars 2022

Tusen takk for en nyydelig tilbakemelding.
Slike gode gjesteopplevelser som gir en ekstra boost i hverdagen.

Velkommen tilbake til oss ved neste Arendalsbesøk.

Anmeldt 10. september 2021

Rom 256, suverent godt rom og ditto by-/kai-/hav-utsyn, perfekt plassert i vakre omgjevnader i perla Arendal.
Bruka 'gjennomgåande' Tyholmen p-hus omlag eit steinkast (62 meter) unna. Både billig og nært. Fyrste parkeringshuset me har følt oss vel i, i den grad det går an?
Korona-sprit tilgjengeleg over alt. Også i matsal med buffet og div felles serveringsbestikk; klyper, auser mm. Heilt topp — kunne det ha vore — var det ikkje for ei rad småting. Av interesse for andre kan jo vera
1) Tullete toalettdør, dersom ein ikkje set pris på å fortsatt kunne fylgje med på TV frå doskåla — med stengt dør! Svært lite privat.
​2) Ganske bra frukost, men ikkje bacon — om ein ser bort frå bacon-flisa på kvart speilegg, og som andre skriv var varm-maten alt kald på andre "korona-bordsetjing".
3) Ikkje stikkontakt ved senga. Det vart eit salig ladekabelkaos.
​4) Mini nattbordet i golvhøgde+, Måtte bruke senga/golvet som nattbord — eller stå opp.
​5) Pinglete dusjstråle, men verre, med såpevåte grep var det mest uråd å opne for vatn att.
Detaljar, men irriterande og mange av dei.

Romtips: Me var ikkje plaga med utsyn til antenne- skog — som ein skriv. Fant ikkje denne "skogen" i det heile.
Dato for oppholdet: august 2021
Takk, ArneAslakson
Anmeldt 7. august 2021 via mobile enheter

De betalte ikke tilbake etter de ga bort informasjon av vårt opphold til folk som ikke hadde noe med det og gjøre. Ringte og spurte om pengene tilbake og de sa ja men fikk ingenting
Vi fikk ikke sovet der en natt foresten og fikk ikke tilbake pengene

Romtips: Unga dette hotellet
Dato for oppholdet: august 2021