Min kone og jeg overnattet der en natt i forbindelse med deltakelse på et jubileumsarrangement nylig. Vi bodde på hotellet for noen år siden i forbindelse og med en konferanse og likte da stedet.
Vi fikk et rom i 4 etasje med utsikt over innseilingen til byen. I det nydelige været var dette vakkert.
Frokosten var god med stort utvalg i pålegg og brød, juice og kaffe. Speilegg og bacon var det tomt for en stund, så det tok noen minutter før dette igjen var klart for servering.
Hotellet var ganske fullt og det var derfor tett med mennesker i spisesalen da vi kom ned, men det gikk fint å få oss et bord selv om det ikke ble vindusbord denne gangen.
Eneste aber ved oppholdet var parkeringsmulighetene. Vi kom med bil og fikk tilbud om å parkere i parkeringskjelleren, noe vi takket ja til. Men da vi kom ned i kjelleren med bilen var det bare en svært liten plass til disposisjon, som vi ikke ville kjøre inn på. Vi valgte derfor å kjøre bilen opp til parkeringshuset ved Thon Hotel, hvor det var bedre plass. Det var ikke langt å gå tilbake, men vi vil ikke uten videre anbefale gjester å parkere i hotellets kjeller, da denne er liten og med en trang innkjørsel,
Men totalinntrykket er vi godt fornøyd med og kan gjerne anbefale stedet til andre.
Henry Grindheim, Asker