Anja N
2,0 av 5 boblerAnmeldt 28. jan. 2024
Dato for oppholdet: januar 2024
Romtips: Jeg vil ikke anbefale dette hotellet.
0.1 km fra Clarion Hotel® Tyholmen
Resepsjonsbygg og leilighetsbygg
15.5 km fra Clarion Hotel® Tyholmen
Se flere hoteller i Arendal
Anmeldt 21. januar 2024

Hyggelig opphold i sørlandsbyen. For oss er det blitt en tradisjon i førjulstiden med en weekend på hotellet. Velsmakende frokost, store værelser med god utsikt mot sjøen. Myke, gode senger og stort baderom. Herlig atmosfære i hotellets fellesareal hvor vi kunne nyte god mat og drikke. I gangavstand til hotellet finner vi ulike serveringsteder med innholdsrik meny og enkelte steder med underholdning/musikk! Vi tar høyde for opphold her igjen i Desember 2024!
Mvh. Hans-Petter Svindland

Romtips: Bra utgangspunkt for å oppleve mye av byens uteliv med gode restauranter, underholdning og butikker.
Dato for oppholdet: desember 2023
  • Reisetype: Reiste med venner
Takk, Freedom282159
Anmeldt 19. november 2023

Jeg er fornøyd med en god del ved dette hotellet. Hyggelig personale, som var flinke til å smile. Maten ved frokost var god. Mange forskjellige varianter av egg og pluss for at man kunne steke egne vafler og at det ble servert amerikanske pannekaker. Det store minuset var at jeg ba om et stille rom, men endte opp med et rom som det gikk rutebåt relativt ofte rett utenfor tidlig om morgenen og sent på kvelden. Det gikk ut over søvnkvalitet, som resulterte i alt for lite søvn. Med jobb på dagtid og lang kjøretur hjem etter 2 dager, så endte jeg opp med å bli ganske misfornøyd med oppholdet. De har dog alle forutsetninger for å gi en bedre opplevelse. De rommene som er plaget med støy fra båten bør de opplyse om til sine kunder.

Romtips: Hvis du er litt sensitiv for lyd, så unngå rom nær rutebåten. Spør ved innsjekk.
Dato for oppholdet: november 2023
Takk, Arnt A
Anmeldt 17. oktober 2023 via mobile enheter

Er hjemmehørende i byen, og tok en tur innom for å spise under "spis-ute-uka".

Vi ankom kl 20:55, til en tom restaurant. Det satt kun en mann ved et annet bord, så vi fikk bestilt med en gang. Etter en halvtime purret vi og spurte hvor maten ble av. De beklaget og sa de hadde fått nytt datasystem, som gjorde at det ikke ble fanget opp at vi skulle ha mat. I en tom restaurant.
Da burgeren kom var det med dressing, som jeg hadde gitt utrykkelig beskjed om at jeg ikke skulle ha. Dermed ble det å vente 25 min til, på å få burgeren som jeg ville ha den.

Vi fikk halv pris, og dessert på kjøpet - men det hjelper ikke. Jeg kommer ALDRI tilbake! Møkkasted!

Dato for oppholdet: oktober 2023
Takk, Roald A
Anmeldt 12. mai 2023 via mobile enheter

Deltok på konferanse på dette hotellet. Hotellet ligger på brygga i Arendal med en fantastisk utsikt fra restauranten. Her kan du våkne opp til morgensol over båttrafikken utenfor. Samtidig bor du midt i Arendal sentrum. Rommet var bra og frokosten flott. Jeg opplevde god service.

Romtips: Døgnparkering i Tyholmen parkeringshus 150 meter unna for 150 kr.
Dato for oppholdet: mai 2023
Takk, Erlend1973
Anmeldt 18. desember 2022

Vi har tidligere hatt flere hyggelige opphold på dette hotellet.
Beliggenheten er ypperlig, og mange av rommene har en fantastisk utsikt utover havnebassenget og båttrafikken. Delikat innredet med vakkert maritimt preg.

Denne gangen var imidlertid oppholdet en nedtur.

På rommet var vasken på badet tett, flisene over vasken virket å være møkkete. Videre var det Kaffesøl nedover dørkarmen på badet. Uappetittlig.

Vi ønsket en rolig kveld og bestilte bord i resturanten.
Til tross for tom resturant ble vi likevel plassert ved siden av det eneste bordet med andre gjester , dvs firmajulebord. Vi måtte argumentere i nærmere 10 minutter før hovmesteren gikk med på å flytte oss til et av de andre 40 ledige bordene.

Opplevelsen av å ha booket rom på feil hotell ble ytterligere forsterket da vi fikk hver vår tallerken med det salteste pinnekjøttet vi har smakt.
Vossakorven glimret med sitt fravær på tallerken , og etter at vi spurte servitøten om det manglet noe kom det en liten skål på bordet med noe som kunne minne om vossakorv , sånn idet vi var i ferd med å avslutte måltidet.

Resepsjonisten var hyggelig og imøtekommende - og må sies å være den eneste som brydde seg om oss denne gangen.

En telefon i etterkant til assisterende hotellsjef med en tilbakemelding ble heller ingen ubetinget suksess.
Vi ble informert om at hotellet igjen bytter hotellsjef - uten helt å forstå hva det har med denne saken å gjøre.

Denne gangen var det så mye arroganse å spore at hotellet nok ser seg best tjent med at vi velger et annet overnattingsslternativ neste gang.

Forøvrig skal det i rettferdighetens navn sies at frokosten er veldig god, fint utvalg av pålegg , veldig godt brød og delikat anrettet mat.

Likevel: ikke nok til å rette opp det miserable inntrykket vi sitter igjen med etter dette oppholdet.

« Morna , Clarion Tyholmen»

Dato for oppholdet: november 2022
Takk, AnitaHNorway