Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Fikk aldri hele bestillingen”
Anmeldelse av Mør Biffhus

Mør Biffhus
Vurdert som nr. 20 av 61 Restauranter i Arendal
Kjøkken: Steakhouse
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Reservasjoner
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Reservasjoner
Anmeldt 12. juli 2020

Fikk aldri potetene selv om vi purret på dette. Fikk ingen fratrekk i pris etter klage. Vi måtte også hente bestikk selv.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, 177alfreds
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (213)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

3539 av 213 anmeldelser

Anmeldt 10. juli 2020 via mobile enheter

Bestillte biff fra Mør menyen. God mat men har hatt bedre. Ligger sentralt i Arendal nede på kaien. Kunne godt hatt varmeovner på et større område.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, tagel2018
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 8. juli 2020 via mobile enheter

Endel folk da vi var der, så tok litt tid før vi fikk meny.
Biffen var passe stekt og fløtepotetene ok. Peppersausen var tynn som shy og alt for mye brekkbønner som tilbehør etter vår smak. Store porsjoner.
Alt i alt et greit måltid.

Dato for besøk: juli 2020
2  Takk, RB844
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 6. juli 2020 via mobile enheter

Aldri har vel et restaurantnavn vært mer treffende enn Mør biffhus. Biffen var mør, forretten var over forventning.
Servicen var ypperlig. Vinen likeså.
Fløtegratinerte poteter er godt, men i dag sto de ikke i stil med resten av måltidet.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, Oddvar H
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 5. juli 2020 via mobile enheter

Helt grei restaurant i Arendal. Maten smakte helt greit. Biffen var ikke stekt slik den var bestilt. Entrecôten var seig og med mye fett. Hyggelig betjening og rent.

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, nedzadaf
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Mør Biffhus, så også på

 

Har du vært i Mør Biffhus? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din