“Entrecote av veldig dårlig kvalitet, langt unna hva menyen forteller”
Anmeldelse av Mør Biffhus

Mør Biffhus
Vurdert som nr. 19 av 87 Restauranter i Arendal
Kjøkken: Steakhouse
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Reservasjoner
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Reservasjoner
Anmeldt 10. juli 2023

Vi var å spiste hos dere lørdag 8 juli klokka 1700 bord 127, min bursdag, bord var bestilt i mitt navn. Jeg har hatt mange gode mat opplevelser hos dere, men denne gangen sto verken det som sto på menyen eller mine forventninger til hva jeg fikk servert, og til den prisen, det skulle være en entrecote nummer 34, den var full av sener og veldig lite delikat, det lå igjen en god del på tallerken da vi gikk, ville ikke ta dette opp med servitøren da dette er kokkens dårlige håndverk, ønsket ikke å lage noe diskusjon med servitør ut av dette. Min venninne bestilte burger, og fikk det som sto på menyen. Så ved mitt neste besøk hos dere håper jeg at det er en annen kokk tilsted, for dette var dårlig reklame for MØR, uansett så velger jeg nok noe annet neste gang, for dette var en veldig dårlig mat opplevelse til å med på bursdagen min, dessverre har jeg ingen bilde.
Ha en fin dag Mvh Sven Erik Lindgren

Dato for besøk: juli 2023
Takk, Sven Erik L

Anmeldt 27. juni 2023

Vi var en vennegjeng som var ute for å spise men ble veldig skuffet på kvaliteten på maten og serveringen. Vi fikk ikke ikke levert poteter og sauser som vi bestilte. Biffen varierte ut fra bestillingene. Vi besøker ikke dette stedet igjen.

Dato for besøk: juni 2023
1  Takk, Roald E
Anmeldt 27. mai 2023

Vi var en vennegjeng som skulle ut å kose oss med god mat og drikke. Vi måtte lete gjennom restauranten for å finne servitører da vi ankom, og kvelden ble dessverre en skuffelse da vi forventet en saftig smakfull biff hos Mør.. Biffen var tørr og smakløs. Betjeningen var ikke interessert i å følge opp bordet for dessert etc. Dette var i en tid hvor det var svært få gjester.
Anbefaler å teste andre restauranter som Mønsj, solsiden etc lenge før dette stedet.

Takk, Linda H
Anmeldt 13. april 2023

Vi var en vennegjeng på fire som skulle kose oss med en deilig biff middag. Vi har aldri fått servert en dårligere biff noe sted den var mer seig. I tillegg var biffen veldig blodig når vi faktisk bestilte medium. Jeg vinker til meg en av servitørene som virker brydd når jeg tar kontakt. Servitøren sier at det er ikke noe galt med maten, men at vi kan steke de lenger om ønskelig. Vi sa vi ville ha nye biffer, men da ble det plutselig språkproblemer hvor servitøren ikke forstod hva vi sa. En veldig ekkel opplevelse for oss alle som satt rundt bordet. Vi spiste litt av tilbehøret drakk opp før vi betalte. VI fikk ingen beklagelse fra servitøren heller. Det tok veldig lang tid få maten også.

Det var en på nabobordene som sa at vår biff også var seig, men at de har slit mye i det siste. Men de ville se om det hadde bedret seg. Vi reiste fra Tvedestrand etter at vi ble anbefalt dette biffhuset. Vi endte opp på en annen restaurant i byen. Det kostet oss ekstra. Skammelig oppførsel fra de ansatte!!!

Takk, Fredrik A
Anmeldt 7. april 2023 via mobile enheter

Vi var 6 stk som besøkte Arendal fant restauranten helt tilfeldig. Utrolig god mat og super hyggelig personale. Kan anbefales.

Takk, Vanja K

Reisende som så på Mør Biffhus, så også på

Har du vært i Mør Biffhus? Del dine erfaringer!