Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Expedia.com
Hotels.com
Travelocity
Orbitz.com
Booking.com
FindHotel
Se alle 9 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (18)
Filtrer anmeldelser
18 resultater
Vurdering fra reisende
7
5
5
1
0
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Vurdering fra reisende
7
5
5
1
0
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
914 av 18 anmeldelser
Anmeldt 23. august 2020 via mobile enheter

Bodde her en natt. Ubetjent hotell, men det fungerte bra. God informasjon vi SMS og e- post gjorde det enkelt å sjekke inn. Sentral beliggenhet og i nærheten av P-Hus. Rent og pent og mulighet for å lage seg en kopp kaffe om morgenen. Gode senger. Badet var basic med dusjforheng for dusjen. Helt greit hotell i forhold til pris.

Dato for oppholdet: august 2020
Takk, Ell1sag1
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 12. august 2020

Vi overnattet 1 natt, 2 voksne og 2 barn. Enkelt og finne frem, sentralt, rent og gode senger. Flott bad med dusjhjørne med glassvegg. Kul streetart på veggene.
Man får sms med kode til døra og forklaring til å finne frem. Det var enkelt. Frokost kan bestille på døra kvelden før. Vi valgte å bruke noen av kafeene på gata i nærheten.
Vi kommer igjen. Anbefales.

Dato for oppholdet: august 2020
Reisetype: Reiste med familie
Takk, 547tiinan
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 25. juli 2020 via mobile enheter

Kusina og jeg sov her i 2 netter nå i juli. Sleit litt med å finne inngangen - den ligger inn ved Hong Kong restauranten (så vet dere det)!
Heisen virket ikke så ble litt bæring i trappene.
Helt okei størrelse på rommet, god og stor seng med 2 puter og dyne. Rent på rommet. Helt okei bad (dør litt av dusjforheng, men, men..).
I gangen utenfor rommet var et minikjøkken med kaffetrakter, vannkjøler og kjøleskap. Vi lånte plass i kjøleskapet, funka bra.
Super beliggenhet - midt i sentrum!
Man kunne bestille frokostlevering på, døra, vi benyttet oss ikke av det.
Stort minus er at det ikke var tv på rommet.
Ellers; veldig bra! Kommer gjerne igjen!

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med familie
2  Takk, Ailiskh
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 3 uker siden
Google-oversetting

Dato for oppholdet: september 2021
    • Verdi
    • Sovekvalitet
    • Service
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 14. juli 2021
Google-oversetting

Romtips: Ask for window towards the back yard for a quiet stay.
Dato for oppholdet: juli 2021
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Service
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser