Laveste priser for ditt opphold
Lås den laveste prisen fra disse nettstedene
Hotels.comUSD 102
PricelineUSD 102
Expedia.comUSD 102
Agoda.comUSD 102
TripadvisorUSD 102
Vio.com
Se alle 11 tilbud
Anmeldt 11. juni 2022

Hei. Var i Arendal på pinseferie i år. Har aldri vært på Sørlandet først så denne hotell bestillingen ble gjort etter score fra andre tripadvisor anmeldere.

Trykka inn bestilling to minutter etter jeg hadde bestemt meg for tur.

Dagen etterpå oppdaga jeg at det ikke var resepsjon eller noe som helst ekstra der og ble litt skremt.

Tok kontakt på mail for å høre hva er dette for noe.

Fikk beskjed at man fikset slikt sjøl med å motta en kode og at man måtte forhåndsbetale selv om hotels com har valget betale før du drar.

Hotellet ligger veldig nært offentlig transport er 3 minutter gange fra bussen. Jeg kom med toget. Gikk gjennom en trist tunnel ned til sentrum og samme avstand opp som fra bussen.

Ytterdør stod åpen så jeg gikk inn.

Der var en ansatt og fikset rommene og hun hadde allerede fikset mitt rom til klokka 1230 lenge før avtale

Tok en samtale med henne om frokost.

Det var bare to brødskiver mot hverandre med ost og skinke og frisk salat. Drikke var appelsin juice det tåler jeg ikke så fikk frukt da i stedet første morgen. Og brødblngsen får du når du ønsker om morgenen etter avtalt tid sammen med drikke.

Hun sender deg sms og legger i kjøleskapet slik at pakken holder seg. Og andre dag hadde hun kjøpt deilig eplejuice til meg.

På pakken skrevet hyggelig hilsen med navn og nummer.

Det er en kjøkken del her om du vil lage te eller kaffe.

Og en del brosjyrer rundt hjørnet.

Dem samme finnes på rommet.

Det er stille og rolig her så sov som en prins. Har du vinduet åpent hører du folk skravle når dem går forbi.

Senga var stor og deilig var ganske mye i den mellom dagsturene ut.

Badet var ikke stort men nok for meg. Deilig dusj kor vannet kom varmt med en gang og ikke den vanlige ventetiden.

Rommene er pusset opp i 2017 tror jeg det var.

Det er ikke noe luksus her på rommet er bad og seng og det er det hele. Masse kontakter for å lade ting.

Som sagt veldig sentralt kan jeg si 200 meter fra første torg. Og 400 til havna. 300 meter til seven eleven om du treng sen kveldsmat eller drikke. Åpen til 0200. Butikker i hopetall rundt deg om du vil ha andre ting. Ganske lenge åpen.

En bråte med restauranter.

Jeg kan ikke gi full score fordi det ikke føltes som ett hotell men allikevel for meg ikke var noe som manglet egentlig. Ser ikke på tv til daglig nesten.

Wifi var stort sett super.-

Det får holde for meg - komme meg i loppekassa.

Dato for oppholdet: juni 2022
Takk, Baross
Anmeldt 11. august 2021 via mobile enheter

Helt greit hotell. Fint og rent, ikke minst nyoppusset! Litt små rom bare. Savner nattbordlamper, kanskje noen kroker i "gangen" til yttertøy og dørpumper på dørene til rommene. Det kjennes og høres godt når dørene smelles igjen. Veldig hyggelige eiere. Alt i alt er vi fornøyd med vårt opphold, men mangler kanskje det lille ekstra.

Dato for oppholdet: august 2021
2  Takk, Andahl87
Anmeldt 3. juli 2021 via mobile enheter

Lite, men hyggelig rom. Fin kunst på veggen. Utmerket frokostordning med bestilling på mail av hvilket frokostvalg vi ønsket. Fantastisk gode senger, puter og dyner! Mykt og godt sengetøy. Selvbetjent innsjekking med kode på sms i forkant fungerte fint!

Dato for oppholdet: juni 2021
Takk, 199piab
Anmeldt 1. juli 2021 via mobile enheter

Det er første gang jeg overnatter på et betjeningsløst hotell. Jeg var litt skeptisk, men jeg kan varmt anbefale dette hotellet. Man får god oppfølging pr. SMS. Noe støy må påregnes da hotellet ligger midt i sentrum. Ved varme dager, og åpent vindu, kan man bli tidlig vekt av aktivitet i gata. Hotellrommet oppfattes nyoppusset og veldig rent.

Romtips: Parkering gjøres best på P-hus Vest. 400 m fra hotellet. Kr 150 pr. døgn
Dato for oppholdet: juli 2021
Takk, annekatrinel
Anmeldt 28. juni 2021 via mobile enheter

Pluss;
Rent og pent rom. Flott kunst på veggen og gode senger. Gratis kaffe og te selvforsyning i gangen. Hyggelige ansatte. Kodelås på dørene. Sentral beliggenhet. God sms kommunikasjon i forkant av innsjekking. Vi anbefaler dette hotellet.

Minus;
Rommet var nokså lite og det var badet også. Ingen TV.

Dato for oppholdet: juni 2021
Takk, Sidsel D