Jeg har aldri skrevet en eneste Tripadvisor-anmeldelse, men etter denne fantastiske matopplevelsen kan jeg ikke la være. Kan på det sterkeste anbefale de delikate mezzerettene (arabisk tapas) til Aleppo stasjon. Hummusen må være den beste jeg har smakt, både i Norge og Midtøsten! Det arabiske brødet bakes i pizzaovnen mens du venter (som pitabrød, bare mye luftigere og saftigere). Vi bestilte i tillegg mtabbal (nydelig auberginepuré - denne hadde også rødbeter i) babaganousj (smakfull auberginedip med paprika) mohammara (paprikapuré med bl.a. valnøtter), fattoush (salat med kjempegod balamicoaktig dressing) og børek («vårrull» med smeltet ost). De første av disse rettene serveres som dipper med brød til. Vi måtte bestille flere runder for det var så utrolig godt! De som er ekstra sultne kan bestille en grilltalleren med lam- eller kyllinggrilllspyd) ved siden av. Stedet har en stor uteservering og hyggelig atmosfære med moderne innredning og persiske tepper, arabisk musikk og bilder og kunst fra Aleppo. Veldig hyggelig servitør/kokk som selv er fra Aleppo. Anbefales på det sterkeste!