Hei Jorunn
Det var synd å høre at rommet du booket via booking.com ikke svarte til forventningene. Alle våre romtyper er avbildet med flere bilder på alle digitale booking sider, for å sikre at våre gjester får booket det rommet som passer dem best. Ser dere valgte det minste og rimeligste dobbeltrommet vi tilbyr - for ordens skyld vil vi også presisere at rommet er 10 kvm, ikke 6 som du skriver, og sengen er 180 vegg til vegg.
Vi har mange romtyper på hotellet med mer plass enn dette som bare koster noen hundrelapper mer, og våre større dobbeltrom og leiligheter med kjøkken ville kanskje passet bedre for dere. Dobbeltrom budget har en lavere pris enn andre dobbeltrom hos oss og på andre hotell i byen, nettopp fordi det er lite rom beregnet for de som kun ønsker en seng for natten. Vi ser også at dere kommenterer at rommet var dyrt, men 1300 kr for to personer for et dobbeltrom på Sørlandet midt i juli er nok blant de lavere prisene du vil finne - de andre hotellene både i byen og på Sørlandet tar mellom 1800 til langt over 3000 kr for dobbeltrom per natt.
Vi ønsker dere er en fortsatt god ferie og ta gjerne kontakt med oss om dere vil forsøke et av våre større rom ved en senere anledning.