Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“🏝🏝🏝”
Anmeldelse av Restaurant Flyt

Restaurant Flyt
Vurdert som nr. 35 av 65 Restauranter i Arendal
Beskrivelse: Canvas Arendal er en nyetablert restaurant ute på Gjestehavnen i Arendal. Stedet tilbyr en stor a la carte meny med mange retter folk kjenner igjen, pizza bakt i italiensk pizzaovn og sjømat, laget på vår helt spesielle Canvas måte med Jospergrill i fokus.
Restaurantdetaljer
Beskrivelse: Canvas Arendal er en nyetablert restaurant ute på Gjestehavnen i Arendal. Stedet tilbyr en stor a la carte meny med mange retter folk kjenner igjen, pizza bakt i italiensk pizzaovn og sjømat, laget på vår helt spesielle Canvas måte med Jospergrill i fokus.
Anmeldt 4. august 2021 via mobile enheter

Stedet kunne like godt lagt i Middelhavet da temperaturen var 25+. Veldig god atmosfære med sjø,båthavn,basseng til store og små. Forskjellige områder og nivåer hvor man finner komfortable sittegrupper.
Familie på fire prøvde ut pizza og grillet blåskjell.
Pizza var laget av en italiensk kokk fikk jeg vite av betjeningen. Smaken og utseende var fortreffelig.
Blåskjellene var grillet og smakte fantastisk.
Betjeningen var imøtekommende og blide.
Kan anbefale stedet på det sterkeste.

Dato for besøk: juli 2021
1  Takk, Paradise08066865525
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (27)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

913 av 27 anmeldelser

Anmeldt 3. august 2021

Vi dro for å spise pizza og hadde bestilt bord på en søndag. Når vi kommer venter vi lenge i inngangen. 3 servitør står med ryggen mot oss, og sier ingenting. Senere kommer det en hyggelig dame og tar oss imot.
Videre kommer en annen servitør og tar bestilling, vi bestiller drikke. Alle ønsker seg pizza, men da sier hun at de verken har pizza eller sjømat i dag. Dette er over halve menyen, så vi må spise en plain hamburger. Utrolig skuffende at de ikke kan informere om dette før vi bestemmer oss for å spise her.
Servitørene var også veldig lite observante, og virket som de ønsket og heller snakke med hverandre enn å hjelpe gjestene.
Idyllisk plass, men kommer nok ikke tilbake.

Dato for besøk: august 2021
Takk, Love-food-nam123
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 28. juli 2021

Veldig god mat med ypperlig service i flotte omgivelser
Surdeigs pizza med Burrata .
Peppercrab starter og burger kan sterk anbefales.

Dato for besøk: juli 2021
Takk, solveigo430
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 26. juli 2021

Her kan man nyte gode drinker i lounge område, fin middag med venner eller en italiensk pizza lunsj ute.
Har allerede blitt et stam sted, da de har så varierte sitte områder og mye tilbud på både mat og drikke menyen. Her kan man bade og sole seg, gå på romantisk middag eller spise med familien.
vær tidlig ute eller book bord!

Dato for besøk: juli 2021
Takk, JulianneA916
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 23. juli 2021

Supert at Arendal har fått et sted som dette. Alle rundt bordet fikk fantastisk mat og god service. Godt alternativ under tak på de varmeste dagene, og flott med mulighet for solplass til de som liker det.

Maten kom raskt og var veldig smakfull! Godt utvalg på menyen og rimelig priset.

Kommer garantert igjen.

Dato for besøk: juli 2021
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, ingtor
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Restaurant Flyt, så også på

 

Har du vært i Restaurant Flyt? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.