Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Veldig fornøyd! ”

HongKong Restaurant Arendal
Vurdert som nr. 9 av 65 Restauranter i Arendal
Kjøkken: Kinesisk
Restaurantdetaljer
Anmeldt 2. august 2021 via mobile enheter

Kom hit for lunsj. Ble møtt av hyggelig betjening, det er trivelige og rene lokaler. Maten både så og smakte godt. Fikk servert maten i løpet av 10 min. Meget fornøyd!

Dato for besøk: august 2021
1  Takk, 247trinef
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (55)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

59 av 55 anmeldelser

Anmeldt 22. juli 2021

Nå når dem har flytta nærmere byen er det mye bedre. Mye mat for pengene, store porsjoner. Så her blir du mett. Veldig god service iforhold til mange restauranter i byen.

Dato for besøk: juli 2021
Takk, LoveTravel801194
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 24. juni 2021

Trengte middagsstopp i Arendal i forbindelse med biltur. Valgte denne på bakgrunn av våre matpreferansener og reviews. Opplevelsen var enda bedre enn forventet! Veldig god mat, store porsjoner og svært hyggelig betjening.

Dato for besøk: juni 2021
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, Anders P
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 15. juni 2021

Kom inn å skulle bestille meg litt mat etter besøk på sykehuset! vil si at jeg fikk den beste oppelveslen man kan få da man bestillet take out!
Servitøren ga meg sin anbefaling og forklarte meg matrettene perfekt!
maten smakte også meget bra! fikk med rikelig grønnsaker kjøtt og saus og ris! var nok til to servings! jeg gir TOP karrakter på dette stedet!

Dato for besøk: juni 2021
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, _yvindvic2rd
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 30. mai 2021

3 pers en søndag; valgte buffet. God variasjon på utvalget , smakfullt. Dessert og kaffe med påfyll inkludert i pris på 199 kr er et kupp! Servicen var helt upåklagelig; god oppfølging og vennlig uten å være påtrengende. Veldig bra på smittevern med avstand mellom bordene og plass til å bevege seg. Hit kommer vi tilbake!

Dato for besøk: mai 2021
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, Christian S
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på HongKong Restaurant Arendal, så også på

 

Har du vært i HongKong Restaurant Arendal? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.