“Ta turen hit! ”

HongKong Restaurant Arendal
Vurdert som nr. 4 av 88 Restauranter i Arendal
Kjøkken: Kinesisk
Anmeldt 27. mars 2024 via mobile enheter

Har vært her mange ganger, og setter stor pris på den gode maten og god service. Maten kommer veldig fort på bordet. Mitt favorittsted i Arendal. Anbefales!

Dato for besøk: mars 2024
Takk, 247trinef

Anmeldt 2. februar 2024

Vi dro hit fordi vi trengte å få i oss litt mat før vi spilte en gig i Arendal. Etter opplevelsen vi hadde her bestemte vi oss for at hver gang vi er i Arendal så skal vi hit. Beste kundeservicen jeg har opplevd i mitt liv og det at maten, drikke og dessert var tipp topp gjorde hele opplevelsen perfekt.

Dato for besøk: januar 2024
2  Takk, Didrik E
Anmeldt 29. november 2023 via mobile enheter

Her ble vi møtt av et fint lokale som opplevdes rent. Servicen var formidabel og maten var veldig god! Vi forlot resturanten Mette og fornøyde. Anbefales om du er glad i asiatisk mat!

Dato for besøk: november 2023
Takk, keilaknig
Anmeldt 8. november 2023 via mobile enheter

Hyggelig og kjapp betjening.
Bestillingen og deretter drikke kjapt på bordet.
Maten kom raskt og var meget god og store porsjoner , to sultne karer som attpåtil ville ha mer ris og den kom med en gang.
Tror dette er en av de beste asiatiske jeg har vært på

Dato for besøk: november 2023
1  Takk, Mobile34767896202
Anmeldt 15. august 2023 via mobile enheter

Etter en dag på stand på Arendalsuka skulle vi spise middag. Valget falt på Hong Kong. En sentralt plassert kinarestaurant i Arendal. Vi hadde sjekket ut litt på forhånd men oppdaget da vi fikk menyen at dette var en tilpasset Arendalsuka. Menyen var vesentlig mindre enn normalt samt at prisene var kraftig oppjustert. Jeg har forståelse for at restaurantene i Arendal ønsker å tjene litt ekstra under Arendalsuka, men en dobling av prisene er ikke akseptabelt. Maten på Hong Kong var god, passe store porsjoner og smakte veldig godt.

Dato for besøk: august 2023
Takk, Stein_Nost

Reisende som så på HongKong Restaurant Arendal, så også på

Har du vært i HongKong Restaurant Arendal? Del dine erfaringer!