Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Expedia.com
USD 191
Vis tilbud
Booking.com
USD 192
Vis tilbud
Trip.com
USD 189
Vis tilbud
Hotels.comUSD 191
CheapTicketsUSD 191
eDreamsUSD 192
Se alle 14 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (118)
Filtrer anmeldelser
118 resultater
Vurdering fra reisende
25
49
29
8
7
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
25
49
29
8
7
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
914 av 118 anmeldelser
Anmeldt 14. juli 2020 via mobile enheter

Pent rent med luksuriøs interiør og deilig seng. Koselig å få suppe inkludert til kvelds eneste jeg savnet var minibar/kjøleskap på rommet. Hyggelig betjening og parkeringshus rett ved siden av Veldig fornøyd med oppholdet

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste alene
Takk, Discover429969
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 6. juli 2020

Flott beliggenhet, sentralt og i gåavstand til det meste
Veldig hyggelig og service -innstilt betjening
Parkering like ved hotellet
Nylig opp-pusset med behagelige farger... Kommer garantert tilbake :)

Dato for oppholdet: juli 2020
    • Sted
    • Renslighet
    • Service
Takk, unhj
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 5. juli 2020 via mobile enheter

Flott beliggenhet i Arendal med gåavstand til det meste. Fine store og rene rom. Hyggelig betjening både i resepsjon og matsalen. Minus at det mangler en uteplass, uteplassen er på fortauet ved inngangen med mye trafikk.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med familie
1  Takk, nedzadaf
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 26. juni 2020 via mobile enheter

Hotellet har flott beliggenhet i sentrum og gjennomført stil mtp innredning med maritimt preg. Så om du er lei de hvite veggene og sterilt preg er dette et fint hotell.
Det som ikke er bra er manglende norskkunnskaper hos betjeningen. Vi reiser mye og vant til å kommunisere med både ulike språk og armer og bein, men dette ble for slitsomt. Service-innstillingen kunne også vært bedre. Litt små-arroganse i resepsjonen bl.a.

Frokosten var et sørgelig kapittel. Selv i disse korona-tider. Ferdiglagde frokosttallerkener er noe de fleste hoteller klarer med stil- men ikke Grand hotell Arendal. De slenger altså på ferdigpakker med majones. Uten at vi fant noe vi kunne bruke de til. Små tuber med rekeost. En liten pakke bringebærsyltetøy og ost og skinke. Brødet var minst 3 dager gammelt og smuldret helt opp. Vi orket ikke gå til frokost neste dag og valgte espresso house i senteret i stedet.

Baren er lekker, og det beste med hele hotellet.
Jeg tror ganske så sikker at vi velger et annet sted neste gang. Score med tanke på «Value for money» var ikke høy nok.

Dato for oppholdet: juni 2020
3  Takk, Missjetlagged
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 19. juni 2020

Et verenovert hotell svært sentralt. P- hus rett ved inngang (150.- pr natt). Hyggelig stemning. Svært hyggelige ansatte. Deilig corona tilrettelagt frokost. God kveldssuppe gratis. Rene rom og god wifi. Litt støy fra gate/p-hus innkjørsel ved inngang, men ikke mer enn forventet i sentrum.

Romtips: #201 - ok double - litt støy fra p- garasje innkjøring og røykeplass under
Dato for oppholdet: juni 2020
    • Verdi
    • Sted
    • Service
1  Takk, PerUrdahl
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser