Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Lås den laveste prisen fra disse nettstedene
Expedia.com
USD 169
Vis tilbud
Booking.comUSD 168
Hotels.comUSD 169
eDreamsUSD 168
Agoda.comUSD 169
Orbitz.comUSD 169
CheapTicketsUSD 169
Se alle 15 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (118)
Filtrer anmeldelser
118 resultater
Vurdering fra reisende
25
49
29
8
7
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
25
49
29
8
7
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
813 av 118 anmeldelser
Anmeldt 17. juli 2020 via mobile enheter

Vi kom på ettermiddagen etter en lang kjøretur. Visste at innsjekk var fra kl 16 men håpet og kunne få rommet noe før. Det fikk vi ikke. Ingen andre heller som kom litt tidligere. Da vi kom inn i resepsjonen satt det en dame på et kontor bak resepsjonen som ikke engang kom ut og ønsket oss velkommen. Personalet i resepsjonen kunne fremstått mere profesjonelt, vi opplevde flere av dem som litt småarrogante. Fikk et fint og stort hjørnerom. God seng men følte vi lå i nedoverbakke med hodet. Mye måkeskrik og biltrafikk. Kort avstand til brygga. Bra frokost. Parkering i p hus rett ved siden av hotellet.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste som et par
1  Takk, Drammen3026
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 14. juli 2020 via mobile enheter

Pent rent med luksuriøs interiør og deilig seng. Koselig å få suppe inkludert til kvelds eneste jeg savnet var minibar/kjøleskap på rommet. Hyggelig betjening og parkeringshus rett ved siden av Veldig fornøyd med oppholdet

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste alene
Takk, Discover429969
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 6. juli 2020

Flott beliggenhet, sentralt og i gåavstand til det meste
Veldig hyggelig og service -innstilt betjening
Parkering like ved hotellet
Nylig opp-pusset med behagelige farger... Kommer garantert tilbake :)

Dato for oppholdet: juli 2020
    • Sted
    • Renslighet
    • Service
Takk, unhj
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 5. juli 2020 via mobile enheter

Flott beliggenhet i Arendal med gåavstand til det meste. Fine store og rene rom. Hyggelig betjening både i resepsjon og matsalen. Minus at det mangler en uteplass, uteplassen er på fortauet ved inngangen med mye trafikk.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med familie
1  Takk, nedzadaf
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 26. juni 2020 via mobile enheter

Hotellet har flott beliggenhet i sentrum og gjennomført stil mtp innredning med maritimt preg. Så om du er lei de hvite veggene og sterilt preg er dette et fint hotell.
Det som ikke er bra er manglende norskkunnskaper hos betjeningen. Vi reiser mye og vant til å kommunisere med både ulike språk og armer og bein, men dette ble for slitsomt. Service-innstillingen kunne også vært bedre. Litt små-arroganse i resepsjonen bl.a.

Frokosten var et sørgelig kapittel. Selv i disse korona-tider. Ferdiglagde frokosttallerkener er noe de fleste hoteller klarer med stil- men ikke Grand hotell Arendal. De slenger altså på ferdigpakker med majones. Uten at vi fant noe vi kunne bruke de til. Små tuber med rekeost. En liten pakke bringebærsyltetøy og ost og skinke. Brødet var minst 3 dager gammelt og smuldret helt opp. Vi orket ikke gå til frokost neste dag og valgte espresso house i senteret i stedet.

Baren er lekker, og det beste med hele hotellet.
Jeg tror ganske så sikker at vi velger et annet sted neste gang. Score med tanke på «Value for money» var ikke høy nok.

Dato for oppholdet: juni 2020
3  Takk, Missjetlagged
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser