Holder med tidligere anmeldere som skriver at her råder det fullstendig kaos. Service nivået helt på bånn. Vi vil med dette mer kritisere management, enn de ansatte, for det var alt for få ansatte i forhold til antallet gjester, samtidig til at dette åpenbart var ett svært ungt personale, med lite eller ingen erfaring fra restaurant bransjen. Opplæring var nok også mangelvare i denne bedriften.
Vi var to vennepar, som skulle innom for en hurtig lunch. Vi lykkes etter ca 45 minutter og to påminnelser, å få bestilt to toast Skagen, en reketallerken og en blåskjell, med tilhørende drikke. Etter ca en time ventetid kom to middelmådige Skagetoast på bordet, men bestikket glimtet med sitt fravær. Vi ble da opplyst om at bestikket befant seg i oppvaskmaskinen, og skulle bli bragt inn så snart denne var klar. Ikke så mange minutter senere, kom også resten av maten. Rekene holdt god kvalitet, men blåskjellene var ekstremt små, og med unntak av rekene var porsjonene i minste laget. Dette var for øvrig siste gang vi så noe til servitørene. Aldri noe spørsmål om alt var OK, eller om vi manglet noe. Regningen fikk vi også «rykke for» inne i restauranten for å få gjøre opp. Dette var en nedtur for fruen som hadde bursdag. Heldigvis stoppet vi senere innom «Kast Loss» i Risør for en suveren fiskesuppe, som virkelig reddet dagen.