Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Vi var to par på Sørlandstur.”
Anmeldelse av Fiskebrygga

Fiskebrygga
Vurdert som nr. 52 av 61 Restauranter i Arendal
Kjøkken: Norsk
Beskrivelse: Nå kan du sitte både innendørs og utendørs over vannet og nyte mat, drikke og det yrende livet i og rundt Pollen. Det er hyggelige priser og på fredager er de spesielt hyggelige. Velkommen skal du være! Cheers! Også utsalg av fisk og skalldyr. Her er det alltid ferske produkter, i tillegg produserer Fiskebrygga Sørlandets beste fiskekaker - ifølge trofaste kunder. Velkommen til butikken for en hyggelig fiskehandel!
Restaurantdetaljer
Beskrivelse: Nå kan du sitte både innendørs og utendørs over vannet og nyte mat, drikke og det yrende livet i og rundt Pollen. Det er hyggelige priser og på fredager er de spesielt hyggelige. Velkommen skal du være! Cheers! Også utsalg av fisk og skalldyr. Her er det alltid ferske produkter, i tillegg produserer Fiskebrygga Sørlandets beste fiskekaker - ifølge trofaste kunder. Velkommen til butikken for en hyggelig fiskehandel!
Anmeldt 17. juli 2020

Vi bestilte og fikk fritert sjømat. Det var enormt godt......helt fantastisk. Ikke mye mat men det smakte. Vi var der for og se på byen og shoppe og avsluttet på denne restauranten for lunsj.

Dato for besøk: juli 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
1  Takk, Paul K
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (86)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

2731 av 86 anmeldelser

Anmeldt 15. juli 2020 via mobile enheter

Meget hyggelig plass å ha bruke en for/ettermiddag på i Arendal. Du sitter midt i smørøyet med utsikt både til Pollen og byen. Veldig god mat. Trakk litt ned med enkelte utrente servitører. Flere ganger ble bestillinger uteglemt. Men hyggelige var de. En plass jeg anbefaler en fin sommerdag i Arendal

Dato for besøk: juli 2020
Takk, Culture372747
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 6. juli 2020 via mobile enheter

Holder med tidligere anmeldere som skriver at her råder det fullstendig kaos. Service nivået helt på bånn. Vi vil med dette mer kritisere management, enn de ansatte, for det var alt for få ansatte i forhold til antallet gjester, samtidig til at dette åpenbart var ett svært ungt personale, med lite eller ingen erfaring fra restaurant bransjen. Opplæring var nok også mangelvare i denne bedriften.

Vi var to vennepar, som skulle innom for en hurtig lunch. Vi lykkes etter ca 45 minutter og to påminnelser, å få bestilt to toast Skagen, en reketallerken og en blåskjell, med tilhørende drikke. Etter ca en time ventetid kom to middelmådige Skagetoast på bordet, men bestikket glimtet med sitt fravær. Vi ble da opplyst om at bestikket befant seg i oppvaskmaskinen, og skulle bli bragt inn så snart denne var klar. Ikke så mange minutter senere, kom også resten av maten. Rekene holdt god kvalitet, men blåskjellene var ekstremt små, og med unntak av rekene var porsjonene i minste laget. Dette var for øvrig siste gang vi så noe til servitørene. Aldri noe spørsmål om alt var OK, eller om vi manglet noe. Regningen fikk vi også «rykke for» inne i restauranten for å få gjøre opp. Dette var en nedtur for fruen som hadde bursdag. Heldigvis stoppet vi senere innom «Kast Loss» i Risør for en suveren fiskesuppe, som virkelig reddet dagen.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, mrtfor2
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 5. juli 2020 via mobile enheter

Vi var en gjeng som satt oss ned her for å reparere med noen øl og spise en enkel lunsj, siden beliggenheten er veldig fin.

Reparasjonen ble vanskelig ettersom at servitørene konsekvent glemte bort drinkbestillingene. Maten var helt OK hvis man ikke forventer noe særlig.

Da restauranten fylte seg opp mistet det åpenbart utrente og usikre personalet fullstendig kontrollen, og etter hvert virket det som om ingen fullstendige ordre nådde frem til bordene. Kjefting, klaging og misnøye på alle kanter. Vi dro tidligere enn vi hadde tenkt fordi det var umulig å bestille noe, og fikk selvfølgelig en feil regning.

Dette stedet er et sirkus.

Dato for besøk: juli 2020
2  Takk, ChrisWinger
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 1. juli 2020 via mobile enheter

Bestilte skalldyrfat for 2, fikk kun til 1 person. Vinen ble bare kastet ned på bordet, ikke mulighet til å smake på den før kelneren var borte og den var uåpnet. Manglet krabbeskall som skulle være med, fikk ikke beskjed om det. Skalldyrfatet svømte i is, som ble til vann. Manglet servietter, dette var en meget dårlig opplevelse. Kelneren skyldte på mye gjester, men det holder ikke. De var uskolerte. Som sagt, en veldig dårlig opplevelse spesielt når vi skulle ha en god bursdagsmiddag.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, Raikatass
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Fiskebrygga, så også på

 

Har du vært i Fiskebrygga? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din