Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Anbefales”
Anmeldelse av Fiskebrygga

Fiskebrygga
Vurdert som nr. 51 av 60 Restauranter i Arendal
Kjøkken: Norsk
Beskrivelse: Nå kan du sitte både innendørs og utendørs over vannet og nyte mat, drikke og det yrende livet i og rundt Pollen. Det er hyggelige priser og på fredager er de spesielt hyggelige. Velkommen skal du være! Cheers! Også utsalg av fisk og skalldyr. Her er det alltid ferske produkter, i tillegg produserer Fiskebrygga Sørlandets beste fiskekaker - ifølge trofaste kunder. Velkommen til butikken for en hyggelig fiskehandel!
Restaurantdetaljer
Beskrivelse: Nå kan du sitte både innendørs og utendørs over vannet og nyte mat, drikke og det yrende livet i og rundt Pollen. Det er hyggelige priser og på fredager er de spesielt hyggelige. Velkommen skal du være! Cheers! Også utsalg av fisk og skalldyr. Her er det alltid ferske produkter, i tillegg produserer Fiskebrygga Sørlandets beste fiskekaker - ifølge trofaste kunder. Velkommen til butikken for en hyggelig fiskehandel!
Anmeldt 8. august 2020

Nydelig skalldyrfat, deilig fiskesuppe og fantastiske blåskjell, alt til fornuftige priser. Hadde jeg bodd i Arendal hadde jeg vært her ofte.

Dato for besøk: august 2020
1  Takk, mariannel617
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (87)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

2024 av 87 anmeldelser

Anmeldt 4. august 2020 via mobile enheter

Spiste både lunsj og middag her. Nydelig skalldyrfat til lunsj. Kjempegode blåskjell til middag. Fish and chips og fiskekaker var også gode. Hyggelig betjening.

Dato for besøk: august 2020
Takk, Jan_Kristian_1970
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 3. august 2020 via mobile enheter

Deilig skalldyrfat, verdt prisen.
Servicen var grei, usikre unge mennesker som jobber der. Raske til å ta i mot bestilling. Ikke noe fancy plass, men koselig ved brygga og masse liv.

Dato for besøk: august 2020
Takk, idacecilie84
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 1. august 2020

Styr unna dette stedet. Vi ventet 2 timer på mat. Vi var 6 pers inkl 2 barn, som selvfølgelig ble veldig utålmodige. Vi fikk feil mat også når det først kom.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, Fotballmann
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 28. juli 2020 via mobile enheter

Lunsj for to. Ruslet rundt i Arendal noen timer og bestemte oss for å spise her uten å ha lest noen anmeldelser. Vi fikk raskt bestilt forrett(fritert sjøsnacks) og drikke og når drikken kom fikk vi bestilt hovedrett(scampi i hvitløk og chilli). Maten var god og service var bra, samt beliggenhet er strålende.

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, williamhh33
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Fiskebrygga, så også på

 

Har du vært i Fiskebrygga? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din