“Veldig god opplevelse”
Anmeldelse av Havgløtt By Morgenfugl

Havgløtt By Morgenfugl
Vurdert som nr. 8 av 88 Restauranter i Arendal
Anmeldt 9. april 2024 via mobile enheter

Innbydende omgivelser og god akustikk.
Veldig god kaffe og hyggelige servitører.
Et sted man får lyst til å sitte lenge.

Dato for besøk: april 2024
Takk, maraeroe
Trine Omholt, Eier på Havgløtt By Morgenfugl, svarte på denne anmeldelsenBesvart 11. april 2024

Tusen takk for den fantastiske tilbakemeldingen! Det gjør oss virkelig glade å høre at du likte våre innbydende omgivelser, god akustikk og hyggelige atmosfære.

Vi legger stor vekt på å tilby våre gjester den beste opplevelsen, og det varmer hjertet vårt å vite at du satte pris på kaffen og den vennlige servicen fra våre ansatte.

Vi håper virkelig å få se deg igjen snart, og at du fortsetter å nyte de rolige omgivelsene og den gode kaffen hos oss.

Med vennlig hilsen, Trine

1923 av 30 anmeldelser

Anmeldt 24. mars 2024 via mobile enheter

Et fantastisk glass med Spansk rødvin på vei hjem fra kontoret ;-) fikk en kontinental lounge feeling en trist og regnfull søndag i Arendal, takk til Trine som tør ;-) og det triste vårværet var glemt ;-) nydelig utsikt utover Galtesund ;-)

Dato for besøk: mars 2024
Takk, geirmagnel2014
Trine Omholt, Eier på Havgløtt By Morgenfugl, svarte på denne anmeldelsenBesvart 26. mars 2024

Det er flott å høre at du hadde en nydelig opplevelse hos oss på Havgløtt. Vi er glade for at du fant veien til oss og kunne nyte et fantastisk glass Spansk rødvin. Jeg og resten av teamet vårt streber alltid etter å gi gjestene våre den beste opplevelsen mulig, og det betyr mye for oss å høre at du satte pris på atmosfæren og utsikten vår over Galtesund. Takk for at du tok deg tid til å dele din positive opplevelse, og vi håper å ønske deg velkommen tilbake igjen snart! 🍷😊

Anmeldt 2. mars 2024

Bestilte to burger til voksen og en til barn. Hhv 250kr og 100kr. Overraskelsen var stor da de to voksen burgeren var to forskjellige typer karbonader - råe sådan - hvor den ene var servert i tørt rundstykke.
Barneburgeren bør de endre navn på til "Ketchup med hamburger".
600kr for dette var minst 500 for mye...
Verste matopplevelsen jeg har hatt i dette årtusen!

Dato for besøk: mars 2024
    • Atmosfære
Takk, Ole Kristian A
Trine Omholt, Eier på Havgløtt By Morgenfugl, svarte på denne anmeldelsenBesvart 28. mars 2024

Kjære gjest,

Vi beklager dypt den svært skuffende opplevelsen du hadde hos oss. Det er langt fra den standarden vi ønsker å levere til våre gjester, og vi setter stor pris på tilbakemeldingen din som hjelper oss med å forbedre oss.

Det er beklagelig at din opplevelse ikke var i tråd med forventningene, spesielt med tanke på at burgerne ikke var som forventet. Vi tar dine kommentarer til hjertet og vil jobbe hardt for å rette opp feilene som ble gjort.

Som en beklagelse for din dårlige opplevelse, ønsker vi å tilby deg en full refusjon for måltidet ditt. Vennligst kontakt oss direkte, slik at vi kan ordne dette for deg.

Vi vil også informere deg om at vi har nylig ansatt en ny kjøkkenleder som vil starte 1. april. Vi er sikre på at dette vil bidra til å løse eventuelle utfordringer vi har hatt og sikre at våre gjester får den kvaliteten de fortjener.

Takk for at du tok deg tid til å gi oss tilbakemelding, og vi håper at du vil gi oss en ny sjanse til å vise deg den ekte kvaliteten vi er kjent for.

Vennlig hilsen,
Trine Omholt

Anmeldt 27. juli 2024

Dato for besøk: juli 2024
    • Atmosfære
Trine Omholt, Owner på Havgløtt By Morgenfugl, svarte på denne anmeldelsenBesvart 29. juli 2024

Anmeldt 14. juli 2024 via mobile enheter

Dato for besøk: mai 2024

Reisende som så på Havgløtt By Morgenfugl, så også på

Har du vært i Havgløtt By Morgenfugl? Del dine erfaringer!