Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Expedia.com
Hotels.com
Booking.com
Travelocity
Orbitz.com
eDreams
Se alle 14 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (220)
Filtrer anmeldelser
220 resultater
Vurdering fra reisende
137
64
13
5
1
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
137
64
13
5
1
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
7681 av 220 anmeldelser
Anmeldt 17. november 2018

Veldig god frokost i 6. etasje som gir fin utsikt til byen. Ellers så var betjeningen hyggelig, rommet lite og mørkt og badet bittelite - nesten litt klaustrofobisk. Men, det som virkelig trekker ned er at jeg ringte dagen før og spurte om jeg kunne få kveldsmat selv om jeg kom noen minutter etter kl 21. Min forespørsel ble avvist med at kveldsmaten varte til kl 21 og da måtte jeg være der før kl 21. Så leser jeg en anmeldelse på deres facebookside hvor de nettopp fikk svært gode tilbakemeldinger på grunn av at noen fikk kveldsmat selv etter kl 21. Det er forskjell på folk med andre ord. Jeg kommer til å velge annet hotell neste gang jeg reiser til Arendal.

Dato for oppholdet: november 2018
  • Reisetype: Reiste på forretningsreise
    • Verdi
    • Sted
    • Service
4  Takk, Solhav
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
TH A, Guest Relations Manager på Thon Hotel Arendal, svarte på denne anmeldelsenBesvart 19. november 2018

Kjære Solhav,
Tusen takk for at du tar deg tid til å gi oss din tilbakemelding, det setter jeg stor pris på.
Det er den eneste måten vi kan bli bedre.
Her har det tydeligvis skjedd en glipp.
Kveldsmaten vår serveres fra kl 18:00 til kl 21:00.
Vi pleier, så langt det lar seg gjøre, å sette av en tallerken med kveldsmat I de tilfeller vi får en henvendelse om det.
Beklager så mye at det ikke skjedde i dette tilfellet.
Håper virkelig vi kan få gleden av å ønske deg hejrtelig velkommen til oss ved en senere anledning.
Med vennlig hilsen Thon Hotel Arendal V/ Cecilie

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 15. november 2018 via mobile enheter

Veldig fornøyd, Thon leverte som vanlig! En føler seg ivaretatt fra før innsjekk til en går ut av døra etter utsjekk. Ser ingen grunn til å se etter alternativer, det er bare å glede seg til neste gang!

Dato for oppholdet: november 2018
Reisetype: Reiste med venner
Takk, HaraldH192
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
TH A, Guest Relations Manager på Thon Hotel Arendal, svarte på denne anmeldelsenBesvart 19. november 2018

Hei Harald,
Tusen takk for at du valgte å bo på vårt hotel under ditt opphold I Arendal.
Det setter vi stor pris på.
Utrolig hyggelig å høre at du hadde ett flott opphold og følte deg godt ivaretatt på alle områder.
Det skal jeg bringe videre til mine kollegaer.
Vi gleder oss til å ta deg vel I mot ved ditt neste opphold:)
Velkommen til oss!
Med Vennlig Hilsen Thon Hotel Arendal v/ Cecilie

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 18. oktober 2018 via mobile enheter

Jeg har bodd flere ganger på hotellet før (minst 10 netter til sammen), men denne gangen var det dessverre en skuffende opplevelse.

Rommet var stort og flott, men hadde svært høy og slitsom lyd fra kinosalene under frem til kl 22.30. Flaskeåpneren var ingen sted å finne. Kaffemaskin på rommet var en super overraskelse, men kun koffeinfrie kaffekapsler var en skuffende opplevelse om morgenen.

Badet var ikke godt rengjort - den var brune flekker fra noe som hadde rent ned veggen under platen vasken sto på. Vasken lakk kraftig med på gulvet. Begge slukene var helt tette og opp av det ene sluket kom et melonfrø med vannet. Utrolig ekkelt å stå i 2-3 cm med skittent vann når man dusjer.

Ved utsjekk ble det ikke tilbudt noen kompensasjon for dette, kun en lovnad om at «noen skulle se på det med en gang». Hadde resepsjonisten strukket seg til å by på sjokoladen jeg tok fra minibaren hadde det blitt en stjerne ekstra.

Frokosten er veldig god, da.

Dato for oppholdet: oktober 2018
Reisetype: Reiste på forretningsreise
1  Takk, Kristine E
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
TH A, Guest Relations Manager på Thon Hotel Arendal, svarte på denne anmeldelsenBesvart 8. november 2018

Kjære Kristine,
tusen takk for at du tar deg tid til å gi oss din tilbakemelding. Den er viktig for oss!
Beklager så mye at vi ikke levde opp til dine forventninger denne gangen. Det er jeg oppriktig lei meg for.
Her har det tydelig vært svikt I rutinene våre. Vi tar dette på sterkeste alvor og går gjennom rutinene internt så det ikke skjer igjen.
Teknisk sjef er på saken når det gjelder vasken.
Hyggelig å høre at froksten gav deg en god start på dagen.
Håper vi får gleden av å ta deg vel I mot neste gang du er I Arendal.
Ha en fin dag.
Hilsen Thon Hotel Arendal v/ Cecilie



Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 15. oktober 2018

Jeg har bodd på Thon Hotel Arendal ca. 10 ganger årlig siden 2014. Det har vært spennnede å følge hotellet fra den gang da til nå. Hotellet fremstår som nytt etter renoveringen som var ferdig i 2016.

Rommene er innbydene med flotte farger og fresh design, det er Bose høytaler, strykejern og minibar på rommet. Det viktigste av alt er at sengene er komfortable, sover alltid godt når jeg overnatter her.

Frokosten er en av de beste jeg har opplevd i Norge. Stort utvalg med både kalde og varme alternativer. Ferskpresset appelsinjuice og vakker utsikt gir alltid en god start på dagen. Det samme gjør god service og smilende personal.

Det er veldig praktisk med kveldsmat på hotellet. En stor bonus for oss som reiser alene med jobben og kanskje ikke har lyst eller tid til å sette seg ned på en restaurant. Det er alltid en varmrett og et utvalg av fersk brød, pålegg, frukt og en kake/dessert.

Føler Thon Arendal er "hjemmet" mitt når jeg er på jobbreise i området. Alltid hyggelig å komme tilbake.

Dato for oppholdet: september 2018
  • Reisetype: Reiste på forretningsreise
    • Verdi
    • Sted
    • Service
Takk, N9563QKannel
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
TH A, Guest Relations Manager på Thon Hotel Arendal, svarte på denne anmeldelsenBesvart 17. oktober 2018

Hei kjære Anne,
Tusen takk for flott tilbakemelding.
Det gjør meg glad å lese hvordan du har fulgt hotellet gjennom hele prosessen.
Vi er storfornøyde med resultatet etter oppussingen og er oppriktige stolte av profuktet vårt.
Det legges mye tid og penger ned I å servere alle våre gjester en god start på dagen. Ekstra hyggelig at det blir tatt godt I mot og at frokosten faller i smak. Det skal jeg bringe videre til våre kokker.
Gleder oss til å ta deg vel I mot ved ditt neste opphold her hos oss.
Hilsen Thon Hotel Arendal v/ Cecilie

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 5. oktober 2018

Har besøkt hotellet flere ganger og har alltid fått veldig bra frokost. Imponerende bra.

Aftensmat/middag er inkludert, men ikke så imponerende. Den bærer preg av å være basert på rester.

Rommet har et komplisert lyssystem og TV kan være vanskelig å forstå før man kommer inn på NRK-kanalene.

Romtips: 4.etasje med balkong.
Dato for oppholdet: oktober 2018
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Verdi
    • Renslighet
    • Service
Takk, Arvid K
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
TH A, Guest Relations Manager på Thon Hotel Arendal, svarte på denne anmeldelsenBesvart 8. oktober 2018

Hei Arvid,
tusen takk for at du valgte å bo på Thon Hotel Arendal.
Det er vi utrolig glad for.
Det gleder meg å høre at du liker vår frokost.
- det skal jeg bringe videre til våre kokker.
Ikke nøl med å ta kontakt med våre hyggelige resepsjonister neste gang du er hos oss.
De viser deg gjerne hvordan TV fungerer.
Synd ikke kveldsmaten fallt helt I smak:)
Velkommen tilbake ved en senere anledning.
Hilsen Thon Hotel Arendal, v/ Cecilie

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser