Iver Olav Erstad
Dato for oppholdet: desember 2018
TH A, Guest Relations ManagerThon Hotel Arendal, svarte på denne anmeldelsen
Besvart 10. des. 2018
Hei Iver Olav Erstad,
tusen takk for at du valgte å bo på nettopp Thon Hotel Arendal.
Det setter vi stor pris på.
Veldig fint å høre at du hadde et flott opphold og at du anbefaler hotellet videre.
Vi gleder oss til å ta deg vel I mot ved en senere anledning:)
Velkommen igjen.
16.4 km fra Thon Hotel Arendal
Utendørsbasseng
Se flere hoteller i Arendal
Anmeldt 3. desember 2018

Sentralt beliggende, hyggelig mottatt, og hyggelig resepsjon hvor man kan sitte ned litt og slappe av. Greit trimrom med et lite med godt utvalg av apparater. Rommet, et dobbeltrom til enebruker var utmerket, og med "smart TV" hvor man kunne gjøre mye rart utover å se på TV. God frokost, men også servering av aftensmåltid med en varmrett kl 18-21. Lettvindt parkeringskjeller tvers over gaten, og sideinngang til kinoen uten å måtte gå utendørs.

Romtips: Ikke velg et lite enerom, og bo 3. etesje eller høyere
Takk, 272gunnarh
TH A, Guest Relations Manager på Thon Hotel Arendal, svarte på denne anmeldelsenBesvart 6. desember 2018

Hei Gunnar,
tusen takk for at du valgte å bo på Thon Hotel Arendal under ditt opphold her I byen.
Det setter vi stor pris på.
Utrolig hyggelig å høre at du hadde ett flott opphold og likte hotelelt vårt.
Gledelig er at mine kollegaer tok deg vel I mot og gav deg god service:)
Velkommen igjen!
Med vennlig hilsen Thon Hotel Arendal v/ Cecilie

Anmeldt 27. november 2018

God frokost og ett fint tilbud med kveldsmat.
God service fine rom. Var her på jobb og kurslokalene var topp med godt utstyr.
Betjeningen var veldig hyggelige og serviceinstillte. TVen svikta underveis og jeg ble flyttet på nytt rom fem minutter etterpå.
Greit med parkering over gata.

Dato for oppholdet: november 2018
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ThonHotels.no
Takk, HH9990
TH A, Guest Relations Manager på Thon Hotel Arendal, svarte på denne anmeldelsenBesvart 29. november 2018

Hei,
Tusen takk for hyggelig tilbakemelding. Den setter vi stor pris på.
Det gleder meg å høre at du likte rommene våre og at du hadde ett flott opphold her hos oss.
Beklager så mye problemet med TVen. Godt det løste seg raskt og problemfritt.
Gleder oss og ser frem til å få lov å ta deg vel I mot neste gang du er I Arendal.

Anmeldt 17. november 2018

Veldig god frokost i 6. etasje som gir fin utsikt til byen. Ellers så var betjeningen hyggelig, rommet lite og mørkt og badet bittelite - nesten litt klaustrofobisk. Men, det som virkelig trekker ned er at jeg ringte dagen før og spurte om jeg kunne få kveldsmat selv om jeg kom noen minutter etter kl 21. Min forespørsel ble avvist med at kveldsmaten varte til kl 21 og da måtte jeg være der før kl 21. Så leser jeg en anmeldelse på deres facebookside hvor de nettopp fikk svært gode tilbakemeldinger på grunn av at noen fikk kveldsmat selv etter kl 21. Det er forskjell på folk med andre ord. Jeg kommer til å velge annet hotell neste gang jeg reiser til Arendal.

4  Takk, Solhav
TH A, Guest Relations Manager på Thon Hotel Arendal, svarte på denne anmeldelsenBesvart 19. november 2018

Kjære Solhav,
Tusen takk for at du tar deg tid til å gi oss din tilbakemelding, det setter jeg stor pris på.
Det er den eneste måten vi kan bli bedre.
Her har det tydeligvis skjedd en glipp.
Kveldsmaten vår serveres fra kl 18:00 til kl 21:00.
Vi pleier, så langt det lar seg gjøre, å sette av en tallerken med kveldsmat I de tilfeller vi får en henvendelse om det.
Beklager så mye at det ikke skjedde i dette tilfellet.
Håper virkelig vi kan få gleden av å ønske deg hejrtelig velkommen til oss ved en senere anledning.
Med vennlig hilsen Thon Hotel Arendal V/ Cecilie

Anmeldt 15. november 2018 via mobile enheter

Veldig fornøyd, Thon leverte som vanlig! En føler seg ivaretatt fra før innsjekk til en går ut av døra etter utsjekk. Ser ingen grunn til å se etter alternativer, det er bare å glede seg til neste gang!

Takk, HaraldH192

Hei Harald,
Tusen takk for at du valgte å bo på vårt hotel under ditt opphold I Arendal.
Det setter vi stor pris på.
Utrolig hyggelig å høre at du hadde ett flott opphold og følte deg godt ivaretatt på alle områder.
Det skal jeg bringe videre til mine kollegaer.
Vi gleder oss til å ta deg vel I mot ved ditt neste opphold:)
Velkommen til oss!
Med Vennlig Hilsen Thon Hotel Arendal v/ Cecilie

Anmeldt 18. oktober 2018 via mobile enheter

Jeg har bodd flere ganger på hotellet før (minst 10 netter til sammen), men denne gangen var det dessverre en skuffende opplevelse.

Rommet var stort og flott, men hadde svært høy og slitsom lyd fra kinosalene under frem til kl 22.30. Flaskeåpneren var ingen sted å finne. Kaffemaskin på rommet var en super overraskelse, men kun koffeinfrie kaffekapsler var en skuffende opplevelse om morgenen.

Badet var ikke godt rengjort - den var brune flekker fra noe som hadde rent ned veggen under platen vasken sto på. Vasken lakk kraftig med på gulvet. Begge slukene var helt tette og opp av det ene sluket kom et melonfrø med vannet. Utrolig ekkelt å stå i 2-3 cm med skittent vann når man dusjer.

Ved utsjekk ble det ikke tilbudt noen kompensasjon for dette, kun en lovnad om at «noen skulle se på det med en gang». Hadde resepsjonisten strukket seg til å by på sjokoladen jeg tok fra minibaren hadde det blitt en stjerne ekstra.

Frokosten er veldig god, da.

Dato for oppholdet: oktober 2018
1  Takk, Kristine E
TH A, Guest Relations Manager på Thon Hotel Arendal, svarte på denne anmeldelsenBesvart 8. november 2018

Kjære Kristine,
tusen takk for at du tar deg tid til å gi oss din tilbakemelding. Den er viktig for oss!
Beklager så mye at vi ikke levde opp til dine forventninger denne gangen. Det er jeg oppriktig lei meg for.
Her har det tydelig vært svikt I rutinene våre. Vi tar dette på sterkeste alvor og går gjennom rutinene internt så det ikke skjer igjen.
Teknisk sjef er på saken når det gjelder vasken.
Hyggelig å høre at froksten gav deg en god start på dagen.
Håper vi får gleden av å ta deg vel I mot neste gang du er I Arendal.
Ha en fin dag.