Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Expedia.com
Hotels.com
ZenHotels.com
USD 129
Vis tilbud
Travelocity
Booking.com
Orbitz.com
Se alle 14 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (233)
Filtrer anmeldelser
233 resultater
Vurdering fra reisende
147
67
13
5
1
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
147
67
13
5
1
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
8489 av 233 anmeldelser
Anmeldt 6. desember 2018 via mobile enheter

Anbefaler dette hotellet som ligger i hjerte av Arendal, like ved domkirken. Nydelig frokost med stort utvalg. Gode senger og rene og pene rom gjorde dette til en meget godt opphold. Kommer gjerne igjen, dette var et bra hotell.

Dato for oppholdet: desember 2018
Reisetype: Reiste på forretningsreise
Takk, IverOlavErstad
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
TH A, Guest Relations Manager på Thon Hotel Arendal, svarte på denne anmeldelsenBesvart 10. desember 2018

Hei Iver Olav Erstad,
tusen takk for at du valgte å bo på nettopp Thon Hotel Arendal.
Det setter vi stor pris på.
Veldig fint å høre at du hadde et flott opphold og at du anbefaler hotellet videre.
Vi gleder oss til å ta deg vel I mot ved en senere anledning:)
Velkommen igjen.
Hilsen Thon Hotel Arendal v/ Cecilie

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 3. desember 2018

Sentralt beliggende, hyggelig mottatt, og hyggelig resepsjon hvor man kan sitte ned litt og slappe av. Greit trimrom med et lite med godt utvalg av apparater. Rommet, et dobbeltrom til enebruker var utmerket, og med "smart TV" hvor man kunne gjøre mye rart utover å se på TV. God frokost, men også servering av aftensmåltid med en varmrett kl 18-21. Lettvindt parkeringskjeller tvers over gaten, og sideinngang til kinoen uten å måtte gå utendørs.

Romtips: Ikke velg et lite enerom, og bo 3. etesje eller høyere
Dato for oppholdet: november 2018
  • Reisetype: Reiste på forretningsreise
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Takk, 272gunnarh
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
TH A, Guest Relations Manager på Thon Hotel Arendal, svarte på denne anmeldelsenBesvart 6. desember 2018

Hei Gunnar,
tusen takk for at du valgte å bo på Thon Hotel Arendal under ditt opphold her I byen.
Det setter vi stor pris på.
Utrolig hyggelig å høre at du hadde ett flott opphold og likte hotelelt vårt.
Gledelig er at mine kollegaer tok deg vel I mot og gav deg god service:)
Velkommen igjen!
Med vennlig hilsen Thon Hotel Arendal v/ Cecilie

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 27. november 2018

God frokost og ett fint tilbud med kveldsmat.
God service fine rom. Var her på jobb og kurslokalene var topp med godt utstyr.
Betjeningen var veldig hyggelige og serviceinstillte. TVen svikta underveis og jeg ble flyttet på nytt rom fem minutter etterpå.
Greit med parkering over gata.

Dato for oppholdet: november 2018
  • Reisetype: Reiste på forretningsreise
    • Verdi
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ThonHotels.no
Takk, HH9990
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
TH A, Guest Relations Manager på Thon Hotel Arendal, svarte på denne anmeldelsenBesvart 29. november 2018

Hei,
Tusen takk for hyggelig tilbakemelding. Den setter vi stor pris på.
Det gleder meg å høre at du likte rommene våre og at du hadde ett flott opphold her hos oss.
Beklager så mye problemet med TVen. Godt det løste seg raskt og problemfritt.
Gleder oss og ser frem til å få lov å ta deg vel I mot neste gang du er I Arendal.
Hilsen Thon Hotel Arendal v/ Cecilie

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 17. november 2018

Veldig god frokost i 6. etasje som gir fin utsikt til byen. Ellers så var betjeningen hyggelig, rommet lite og mørkt og badet bittelite - nesten litt klaustrofobisk. Men, det som virkelig trekker ned er at jeg ringte dagen før og spurte om jeg kunne få kveldsmat selv om jeg kom noen minutter etter kl 21. Min forespørsel ble avvist med at kveldsmaten varte til kl 21 og da måtte jeg være der før kl 21. Så leser jeg en anmeldelse på deres facebookside hvor de nettopp fikk svært gode tilbakemeldinger på grunn av at noen fikk kveldsmat selv etter kl 21. Det er forskjell på folk med andre ord. Jeg kommer til å velge annet hotell neste gang jeg reiser til Arendal.

Dato for oppholdet: november 2018
  • Reisetype: Reiste på forretningsreise
    • Verdi
    • Sted
    • Service
4  Takk, Solhav
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
TH A, Guest Relations Manager på Thon Hotel Arendal, svarte på denne anmeldelsenBesvart 19. november 2018

Kjære Solhav,
Tusen takk for at du tar deg tid til å gi oss din tilbakemelding, det setter jeg stor pris på.
Det er den eneste måten vi kan bli bedre.
Her har det tydeligvis skjedd en glipp.
Kveldsmaten vår serveres fra kl 18:00 til kl 21:00.
Vi pleier, så langt det lar seg gjøre, å sette av en tallerken med kveldsmat I de tilfeller vi får en henvendelse om det.
Beklager så mye at det ikke skjedde i dette tilfellet.
Håper virkelig vi kan få gleden av å ønske deg hejrtelig velkommen til oss ved en senere anledning.
Med vennlig hilsen Thon Hotel Arendal V/ Cecilie

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 15. november 2018 via mobile enheter

Veldig fornøyd, Thon leverte som vanlig! En føler seg ivaretatt fra før innsjekk til en går ut av døra etter utsjekk. Ser ingen grunn til å se etter alternativer, det er bare å glede seg til neste gang!

Dato for oppholdet: november 2018
Reisetype: Reiste med venner
Takk, HaraldH192
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
TH A, Guest Relations Manager på Thon Hotel Arendal, svarte på denne anmeldelsenBesvart 19. november 2018

Hei Harald,
Tusen takk for at du valgte å bo på vårt hotel under ditt opphold I Arendal.
Det setter vi stor pris på.
Utrolig hyggelig å høre at du hadde ett flott opphold og følte deg godt ivaretatt på alle områder.
Det skal jeg bringe videre til mine kollegaer.
Vi gleder oss til å ta deg vel I mot ved ditt neste opphold:)
Velkommen til oss!
Med Vennlig Hilsen Thon Hotel Arendal v/ Cecilie

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser