Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Expedia.com
Booking.com
Priceline
USD 188
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 06.08.21
Bestill nå, betal under oppholdet
Hotels.com
Travelocity
Orbitz.com
Se alle 14 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (220)
Filtrer anmeldelser
221 resultater
Vurdering fra reisende
138
64
13
5
1
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
138
64
13
5
1
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
7176 av 221 anmeldelser
Anmeldt 15. desember 2018 via mobile enheter

Vi var her en natt og koste oss veldig. Hyggelig betjening i resepsjonen å upåklagelig service. Rent og fint rom. Deilig lasagne på kvelden og en nydelig frokost i 6 etg gjorde at vi koste oss Max på denne turen. Hotellet ligger veldig sentralt til i Arendal.

Dato for oppholdet: desember 2018
Reisetype: Reiste som et par
Takk, 476hanss
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
TH A, Guest Relations Manager på Thon Hotel Arendal, svarte på denne anmeldelsenBesvart 21. desember 2018

Hei Hans,
Tusen takk for at dere valgte å bo på akkurat vårt hotel under deres besøk I Arendal.
Det setter vi stor pris på.
Godt å høre at kveldsmaten fallt I smak og at du likte rommene våre.
Håper på og ser frem til å ta dere vel I mot ved en senere anledning.
Velkommen til oss.
Hilsen Thon Hotel Arendal v/ Cecilie

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 11. desember 2018

Som gjest på Thon Hotel Arendal blir du ivaretatt fra du sjekker inn på hotellet og til du sjekker ut.
I skranken blir du møtt av serviceinnstilt og vennlig personale, og blir tilbudt en avis og en flaske vann.
Det er gratis kveldsmat mellom kl 18 og 21, bra utvalg, også der blir du møtt av den hyggelige betjeningen.
Frokosten i den hyggelige frokostsalen i 6. etg., med flott utsikt over Pollen, er en opplevelse i seg selv. Nydelig mat, lagd fra bunnen av og bra utvalg.
Er i Arendal 3-4 ganger i året. Tidligere benyttet vi forskjellige hotell. De siste to årene har vi ikke funnet noen grunn til å velge noe annet sted å overnatte enn her.
Kan anbefale dette hotellet på det varmeste.

Romtips: Velger rom i 6. etg. Frokostsalen er i samme etg.
Dato for oppholdet: desember 2018
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Sted
    • Rom
    • Service
Takk, Sidsel S
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
TH A, Guest Relations Manager på Thon Hotel Arendal, svarte på denne anmeldelsenBesvart 21. desember 2018

Kjære Sidsel,
Tusen takk for en fantastisk tilbakemelding og anbefaling.
Det setter jeg stor pris på og skal absolutt bringe videre til mine gode kollegaer.
Det gleder meg å høre at du opplever serviceinnstilt personale, nydelig mat og blir godt I varetatt som gjest her hos oss.
Dette er viktige elementer vi etterstreber å gi våre gjester.
Gleder oss og ser frem til deres neste opphold, velkommen :)
Hilsen Thon Hotel Arendal V/ Cecilie

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 6. desember 2018 via mobile enheter

Anbefaler dette hotellet som ligger i hjerte av Arendal, like ved domkirken. Nydelig frokost med stort utvalg. Gode senger og rene og pene rom gjorde dette til en meget godt opphold. Kommer gjerne igjen, dette var et bra hotell.

Dato for oppholdet: desember 2018
Reisetype: Reiste på forretningsreise
Takk, IverOlavErstad
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
TH A, Guest Relations Manager på Thon Hotel Arendal, svarte på denne anmeldelsenBesvart 10. desember 2018

Hei Iver Olav Erstad,
tusen takk for at du valgte å bo på nettopp Thon Hotel Arendal.
Det setter vi stor pris på.
Veldig fint å høre at du hadde et flott opphold og at du anbefaler hotellet videre.
Vi gleder oss til å ta deg vel I mot ved en senere anledning:)
Velkommen igjen.
Hilsen Thon Hotel Arendal v/ Cecilie

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 3. desember 2018

Sentralt beliggende, hyggelig mottatt, og hyggelig resepsjon hvor man kan sitte ned litt og slappe av. Greit trimrom med et lite med godt utvalg av apparater. Rommet, et dobbeltrom til enebruker var utmerket, og med "smart TV" hvor man kunne gjøre mye rart utover å se på TV. God frokost, men også servering av aftensmåltid med en varmrett kl 18-21. Lettvindt parkeringskjeller tvers over gaten, og sideinngang til kinoen uten å måtte gå utendørs.

Romtips: Ikke velg et lite enerom, og bo 3. etesje eller høyere
Dato for oppholdet: november 2018
  • Reisetype: Reiste på forretningsreise
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Takk, 272gunnarh
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
TH A, Guest Relations Manager på Thon Hotel Arendal, svarte på denne anmeldelsenBesvart 6. desember 2018

Hei Gunnar,
tusen takk for at du valgte å bo på Thon Hotel Arendal under ditt opphold her I byen.
Det setter vi stor pris på.
Utrolig hyggelig å høre at du hadde ett flott opphold og likte hotelelt vårt.
Gledelig er at mine kollegaer tok deg vel I mot og gav deg god service:)
Velkommen igjen!
Med vennlig hilsen Thon Hotel Arendal v/ Cecilie

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 27. november 2018

God frokost og ett fint tilbud med kveldsmat.
God service fine rom. Var her på jobb og kurslokalene var topp med godt utstyr.
Betjeningen var veldig hyggelige og serviceinstillte. TVen svikta underveis og jeg ble flyttet på nytt rom fem minutter etterpå.
Greit med parkering over gata.

Dato for oppholdet: november 2018
  • Reisetype: Reiste på forretningsreise
    • Verdi
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ThonHotels.no
Takk, HH9990
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
TH A, Guest Relations Manager på Thon Hotel Arendal, svarte på denne anmeldelsenBesvart 29. november 2018

Hei,
Tusen takk for hyggelig tilbakemelding. Den setter vi stor pris på.
Det gleder meg å høre at du likte rommene våre og at du hadde ett flott opphold her hos oss.
Beklager så mye problemet med TVen. Godt det løste seg raskt og problemfritt.
Gleder oss og ser frem til å få lov å ta deg vel I mot neste gang du er I Arendal.
Hilsen Thon Hotel Arendal v/ Cecilie

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser