Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Expedia.com
USD 160
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 30.10.21
Bestill nå, betal under oppholdet
Booking.com
USD 152
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 29.10.21
ZenHotels.com
USD 132
Vis tilbud
Hotels.comUSD 160
eDreamsUSD 152
PricelineUSD 160
Se alle 14 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (233)
Filtrer anmeldelser
233 resultater
Vurdering fra reisende
147
67
13
5
1
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
147
67
13
5
1
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
3035 av 233 anmeldelser
Anmeldt 7. august 2020 via mobile enheter

Positivt overrasket når vi kom hit. Stort business-rom, rent og pent, med god atmosfære. Sjampo/balsam/lotion på badet, gode senger.
Veldig hyggelig personale!
Frokosten! Så deilig!
Flott terrasse på taket, der frokosten serveres.
Den er åpen på kvelden også, men da er det Egon som serverer maten der. Bestiller på app på bordet.
Hotellet er godt plassert nær havnen og sentrum. Parkeringshus rett over inngangen som blir låst av på natten.
Avtale med hotellet, så man betaler på hotellet.
I havnen er det utendørs basseng. Fantastisk plass. Vi er veldig fornøyde

Dato for oppholdet: august 2020
Reisetype: Reiste med familie
1  Takk, StineMB
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
TH Arendal, Marketing på Thon Hotel Arendal, svarte på denne anmeldelsenBesvart 14. august 2020

Hei Stine,
Tusen takk for herlig tilbakemelding. Så utrolig hyggelig!
Det gleder meg at dere koset dere og hadde ett fantastisk opphold her hos oss.
Kom snart igjen:)
Ha en fin dag.
Hilsen Thon Hotel Arendal v/ Cecilie

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 5. august 2020

Dårlig luft på rommet så man svettet om natta selv om den sto på 15 grader,TV funket ikke første dagen, noe lys på rommet funket ikke, de røyker på terrassen under frokost.Selv om barn i vogn er ved siden av.Mye lyd fra gatene.(gjelder juli-aug)men det er søppeltømmer av glass før kl 9 rett på utsiden av der vi hadde rom. EllerS helt ok. Av de hotellene jeg har vært på Så var det litt mye små ting som ble irriterende.Så dette kommer dessverre dårlig ut. Frokosten var bra og personalet var bra!

Dato for oppholdet: august 2020
Reisetype: Reiste som et par
1  Takk, sven_yvinds2020
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
TH Arendal, Marketing på Thon Hotel Arendal, svarte på denne anmeldelsenBesvart 14. august 2020

Hei,
Tusen takk for at du tok deg tid til å gi oss din tilbakemelding.
Det setter vi stor pris på.
Det har vært varmt enkelte dager gjennom sommeren, derfor også varmt på rommene dessverre.
Når det gjelder manglende lys, TV som ikke fungerte, så er dette tatt hånd om nå. Beklager så mye for at dere opplevde det.
Håper på og ser frem til å få lov å ta dere vel i mot ved deres neste besøk i Arendal.
Ha en fin dag.

Hilsen Thon Hotel Arendal v/ Cecilie

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 5. august 2020

Kjempe beliggenhet med kjempegod frokost og hyggelig takterasse med utsikt over sjøen. Ligger bare noen meter fra restauranter, gågate og butikker. Kan ikke bli bedre enn dette så absolutt er førstevalg

Dato for oppholdet: august 2020
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ThonHotels.no
Takk, 433runeh
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
TH Arendal, Marketing på Thon Hotel Arendal, svarte på denne anmeldelsenBesvart 10. august 2020

Kjære gjest,
Tusen takk for herlig anbefaling!
Det setter vi stor pris på.
Velkommen igjen.
Ha en strålende dag!
Hilsen Thon Hotel Arendal v/ Cecilie

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 5. august 2020 via mobile enheter

Ble mottatt på en god måte. Gode parkeringsmuligheter i veldig nærhet , og betalte via hotelregningen. Rommet var rent, velstelt og hyggelig . Personalet i resepsjonen var profesjonelt og tillitsvekkende. Anbefaler gjerne til andre.8

Dato for oppholdet: august 2020
Reisetype: Reiste med familie
Takk, ArvidReigstad
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
TH Arendal, Marketing på Thon Hotel Arendal, svarte på denne anmeldelsenBesvart 10. august 2020

Kjære gjest,
Tusen takk for at dere valgte å bo hos oss da dere var i Arendal.
Det setter vi stor pris på.
Hyggelig å se at dere ble godt tatt vare på.
Velkommen igjen.
Hilsen Thon Hotel Arendal v/ Cecilie

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 3. august 2020

hotellet ligger sentralt i Arendal. Det var mye bråk utenfor vårt rom slik at det ikke var mulig å ha vinduet oppe. Grei parkering i parkeringshus. Det var lite hensyn til smittesituasjonen under frokosten, altfor tett mellom bordene og både kald og varm mat samlet på et veldig lite område. drikke og frukt etc. plassert rett innenfor inngangen. Med tanke på Covid-19 og smittefare, var ikke frokosten en hyggelig opplevelse. Vi har vært på både Scandic og Choise hoteller i sommer, og dette hotellet utpeker seg med lite hensyn til smittefaren.

Dato for oppholdet: juli 2020
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ThonHotels.no
1  Takk, gjest6700
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
TH Arendal, Marketing på Thon Hotel Arendal, svarte på denne anmeldelsenBesvart 10. august 2020

Kjære gjest,

Tusen takk for din bakemelding.
Beklager så mye at ikke våre smittevern tiltak føltes som tilfredsstillende.
Vi tar Covid -19 på høyeste alvor og gjør vårt ytterste for å ivareta våre gjester og ansatte.
Håper vi får gleden av å ønske dere velkommen igjen.
Hilsen Thon Hotel Arendal V/ Cecilie

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser