Hege B
4,0 av 5 boblerAnmeldt 12. aug. 2020via mobile enheter
TH Arendal, MarketingThon Hotel Arendal, svarte på denne anmeldelsen
Besvart 14. aug. 2020
Kjære gjest,
Tusen takk for at dere valgte å bo på Thon Hotel Arendal under deres opphold i byen vår.
Det setter vi stor pris på.
Gøy å se at rommene falt i smak og at dere likte takterrassen vår.
Håper vi snart ses igjen. Velkommen tilbake!
0.1 km fra Thon Hotel Arendal
20.5 km fra Thon Hotel Arendal
46.9 km fra Thon Hotel Arendal
Se flere hoteller i Arendal
Anmeldt 8. august 2020

Rent , fine rom , service innstilt personale . God frokost , deilig å få kalde flasker med vann ved ankomst . Lett å finne .
Masse resturanter rett rundt hjørnet . Egon i samme bygget . Her kommer vi gjerne igjen .
Rita Edvardsen . Bergen

1  Takk, 701ritae
TH Arendal, Marketing på Thon Hotel Arendal, svarte på denne anmeldelsenBesvart 14. august 2020

Hei Rita,
tusen takk for herlig tilbakemelding fra deres opphold her hos oss.
Det gleder meg å se at dere har storkoset dere og at mine kollegaer leverte topp service:)
Dere er hjertelig velkommen igjen!

Anmeldt 7. august 2020 via mobile enheter

Positivt overrasket når vi kom hit. Stort business-rom, rent og pent, med god atmosfære. Sjampo/balsam/lotion på badet, gode senger.
Veldig hyggelig personale!
Frokosten! Så deilig!
Flott terrasse på taket, der frokosten serveres.
Den er åpen på kvelden også, men da er det Egon som serverer maten der. Bestiller på app på bordet.
Hotellet er godt plassert nær havnen og sentrum. Parkeringshus rett over inngangen som blir låst av på natten.
Avtale med hotellet, så man betaler på hotellet.
I havnen er det utendørs basseng. Fantastisk plass. Vi er veldig fornøyde 🙌

1  Takk, StineMB

Hei Stine,
Tusen takk for herlig tilbakemelding. Så utrolig hyggelig!
Det gleder meg at dere koset dere og hadde ett fantastisk opphold her hos oss.
Kom snart igjen:)
Ha en fin dag.

Anmeldt 5. august 2020

Dårlig luft på rommet så man svettet om natta selv om den sto på 15 grader,TV funket ikke første dagen, noe lys på rommet funket ikke, de røyker på terrassen under frokost.Selv om barn i vogn er ved siden av.Mye lyd fra gatene.(gjelder juli-aug)men det er søppeltømmer av glass før kl 9 rett på utsiden av der vi hadde rom. EllerS helt ok. Av de hotellene jeg har vært på Så var det litt mye små ting som ble irriterende.Så dette kommer dessverre dårlig ut. Frokosten var bra og personalet var bra!

1  Takk, sven_yvinds2020

Hei,
Tusen takk for at du tok deg tid til å gi oss din tilbakemelding.
Det setter vi stor pris på.
Det har vært varmt enkelte dager gjennom sommeren, derfor også varmt på rommene dessverre.
Når det gjelder manglende lys, TV som ikke fungerte, så er dette tatt hånd om nå. Beklager så mye for at dere opplevde det.
Håper på og ser frem til å få lov å ta dere vel i mot ved deres neste besøk i Arendal.
Ha en fin dag.

Anmeldt 5. august 2020

Kjempe beliggenhet med kjempegod frokost og hyggelig takterasse med utsikt over sjøen. Ligger bare noen meter fra restauranter, gågate og butikker. Kan ikke bli bedre enn dette så absolutt er førstevalg😊

Dato for oppholdet: august 2020
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ThonHotels.no
Takk, 433runeh
TH Arendal, Marketing på Thon Hotel Arendal, svarte på denne anmeldelsenBesvart 10. august 2020

Kjære gjest,
Tusen takk for herlig anbefaling!
Velkommen igjen.
Ha en strålende dag!

Anmeldt 5. august 2020 via mobile enheter

Ble mottatt på en god måte. Gode parkeringsmuligheter i veldig nærhet , og betalte via hotelregningen. Rommet var rent, velstelt og hyggelig . Personalet i resepsjonen var profesjonelt og tillitsvekkende. Anbefaler gjerne til andre.8

Takk, ArvidReigstad

Kjære gjest,
Tusen takk for at dere valgte å bo hos oss da dere var i Arendal.
Det setter vi stor pris på.
Hyggelig å se at dere ble godt tatt vare på.
Velkommen igjen.