Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Lås den laveste prisen fra disse nettstedene
Booking.comUSD 132
Hotels.comUSD 129
TravelocityUSD 129
PricelineUSD 139
Orbitz.comUSD 129
eDreamsUSD 132
Se alle 14 tilbud
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (250)
Filtrer anmeldelser
250 resultater
Vurdering fra reisende
161
68
14
5
2
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
161
68
14
5
2
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
2631 av 250 anmeldelser
Anmeldt 25. juli 2021 via mobile enheter

Vi skulle kun ha en overnatting i Arendal, og valget falt på dette hotellet. Har tidligere hatt veldig god erfaring med Thon hotellene, ikke noe unntak denne gangen. Fantastisk god frokost. Hyggelig personale. Vi valgte et ordinært dobbeltrom, rommet var ikke veldig stort. Prisen var litt i meste laget i forhold til Thon hotell i annen by. Alt i alt en god opplevelse, kan anbefales. Parkeringshus rett over gaten.

Dato for oppholdet: juni 2021
Reisetype: Reiste som et par
Takk, Lise010
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 25. juli 2021 via mobile enheter

Fine rom, veldig god frokost med stort utvalg og fantastisk utsikt. Litt lite sprit til henderne rundtomkring men ok nok. Hyggelig personell. Ligger godt til og sentralt midt i byen. Ikke verdens enkleste med parkering men det løste seg. Litt bylarm (fredag)

Dato for oppholdet: juni 2021
Reisetype: Reiste som et par
Takk, toneir_na
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 20. juli 2021 via mobile enheter

Skal du til Arendal i sommer bør du styre unna dette hotellet. Vi betalte over tre tusen kroner for en natt. Bildene så fine ut og beliggenheten var fin, men ettersom det ikke var aircondition på rommet måtte vi ha vinduene åpne på natten. Utenfor vinduene var viftene til hotellets ventilasjon og måker som gikk på taket og hylte HELE natten! Det ble ikke noe søvn på oss, noe som passer dårlig når man skal gå en hel dag i dyreparken med ungene dagen etterpå. Han i resepsjonen kunne ikke gjøre annet enn å bekrefte at det var varmt og at ventilasjonssystemet ikke var det beste..

Anbefales ikke!

Dato for oppholdet: juli 2021
Reisetype: Reiste med familie
Takk, Androssy
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 16. juli 2021

Familierom, 4 personer, ble litt trangt, men rent og pent, stort og fint bad.
Rom ut mot bakgården. ikke hotellet sin skyld men sinnsykt mye bråk fra måker. Når det i tillegg var sommervarme, slik at vinduene måtte stå åpent, gikk det mildt sagt ut over nattesøvnen. Frokosten var (som vanlig hos Thon) førsteklasses, og frokostrestauranten beliggenhet i 6. etasje - med stor takaltan - er helt fantastisk. Egon serverer også mat (og/eller drikke) fra restauranten sin i 1. etg opp hit på takaltanen etter 1200. Anbefales.

Dato for oppholdet: juli 2021
    • Sovekvalitet
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ThonHotels.no
Takk, 59_yvinds
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 10. juli 2021 via mobile enheter

Fint hotell i sentrum av Arendal. Frokosten var helt fantastisk, smakfullt og variert utvalg og betjeningen sørget for påfyll hele tiden.
Rommet var stort og fint og alt var klart til innsjekk allerede kl 14. Selv om hotellet ligger i sentrum var det ikke støy fra utelivet. Vil absolutt anbefale hotellet.

Dato for oppholdet: juni 2021
Reisetype: Reiste med familie
2  Takk, beritmb
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Vis flere anmeldelser