Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Lås den laveste prisen fra disse nettstedene
Booking.comUSD 118
Hotels.comUSD 119
TravelocityUSD 119
PricelineUSD 126
Orbitz.comUSD 119
Lol.travelUSD 156
Se alle 13 tilbud
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (252)
Filtrer anmeldelser
253 resultater
Vurdering fra reisende
162
70
14
5
2
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
162
70
14
5
2
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
1924 av 253 anmeldelser
Anmeldt 15. september 2021 via mobile enheter

Sentralt fint hotell, med hyggelig betjening, kaffemaskin i resepsjonen, treningsrom og fantastisk frokost i øverste etg. med mange sunne alternativer.
I parkeringshuset ved siden av får man noe rabatt på døgnprisen, men kan bli fort fullt der.

Dato for oppholdet: september 2021
Reisetype: Reiste alene
Takk, trineo659
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 2. september 2021 via mobile enheter

Dette var en særdeles hyggelig overraskelse,helt fra vi kom,til vi reiste.Flott rom,nydelig frokost,og blide og hjelpsomme personale.Kommer gjerne tilbake,og skal benytte hver anledning til å fortelle venner og bekjente om Thon Hotel,Arendal.

Dato for oppholdet: august 2021
Reisetype: Reiste som et par
Takk, Excursion295231
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 26. august 2021

Hadde enerom. Flott oppusset rom med flott bad. Rommet hadde det jeg trengte for et godt opphold. Veldig kort avstand til sentrum og restauranter og puber/barer. Kort vei til Pollen. Blid og hyggelig betjening.

Dato for oppholdet: august 2021
    • Sted
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ThonHotels.no
Takk, kariheleneh2020
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 22. august 2021 via mobile enheter

Veldig bra frokost og herlig at en kan sitte ute å spise frokost. Hadde rom 601, pent og praktisk (dusj, ikke badekar). Sittegruppe og arbeidspult. Klimaanlegg (kunne vært noe mer effektivt). Behagelig sengetøy. Minibar. Hyller for å oppbevare klær/ting.

Romtips: Eget parkeringshus
Dato for oppholdet: august 2021
Reisetype: Reiste som et par
Takk, Travellingisfuel
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 11. august 2021 via mobile enheter

Veldig bra frokost. Ligger meget sentralt i Arendal, kort vei til alt i sentrum. Veldig hyggelig betjening som hilser og er blide i gangene. Bra utvalg på tv på rommer. Minibar ok. Litt myke senger etter min smak ( men det er jo individuelt). Kan anbefales :-)

Romtips: Enkelt å parkere rett over gaten for hotellet. 3-400 kroner for en hel helg i parkeringshus.
Dato for oppholdet: august 2021
Reisetype: Reiste som et par
Takk, Jorgen G
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Vis flere anmeldelser