Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“fikk søtpoteter istedenfor pommes fritte”
Anmeldelse av McDonald’s Arendal

McDonald’s Arendal
Vurdert som nr. 54 av 61 Restauranter i Arendal
Restaurantdetaljer
Anmeldt 3. februar 2019

Jeg bestilte mat for et par uker siden. Bestilte to pommes fritte og chicken salsa, men fikk ikke det jeg hadde bestilte. Istedenfor to pommes fritte så fikk jeg søtpoteter. Ble drastisk sjokkert og sa selvfølgelig ifra til personalet, men dem brydde seg ikke så særlig. Jeg trekker ned på kundeservicen, og ekstra ned fordi restauranten ikke er så ren. Heller mer skitten er den. Av og til er personalet som jobber der hyggelig, men det er ikke alltid at man føler at man blir "tatt imot" som en kunde av selve restaurantskjeden.

Dato for besøk: februar 2019
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, Farat02
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (30)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

37 av 30 anmeldelser

Anmeldt 25. august 2018

Litt mye ungdom som henger her. Barna er skeptiske til å gå på toalettet og lekerommet med høylytte ungdommer som slenger rundt. Hyggelig personale.

Dato for besøk: mars 2018
1  Takk, Thumper1974
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 9. juli 2018 via mobile enheter

Jeg har som mange andre vært mange ganger på McDonalds. Man vet stort sett hva man kan forvente. I Arendal må jeg si at jeg ble overrasket, overrasket over hvor forferdelig en kjederestaurant kan være.
Det var praktisk talt ingen rene bord, gulvene klissete og søppelkassene fløt med søppel. Mange bord var fulle av søppel fordi søppelkassene var fulle.
Brusdispenseren var tom og det var kø for å finne ut at den var nettopp det.
Det toppet seg når vi så en gjest byttet bleie ved bordet.

Dato for besøk: juli 2018
2  Takk, Hatazuki
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 4. august 2017

Ja,er vel ikke så mye å si om denne annet enn at den er lik alle andre mc Donalds,temmelig standard ..

Dato for besøk: mai 2017
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, JJThaule
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 13. juli 2017

Bunnen på hamburgeren var grodd fast i pappesken og umulig å løsne. Ble bare griset. Fikk en ny straks.
Hoveddøren ut til toalettene var låst med kode. Uheldig å måtte trykke på knappene med tilgrisete fingre...

Dato for besøk: juli 2017
Takk, Sveinstur
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på McDonald’s Arendal, så også på

 

Har du vært i McDonald’s Arendal? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din