“Mat og service ”

Kjøkken: Italiensk, Norsk
Middagsalternativer: Sent på kvelden
Middagsalternativer: Sent på kvelden
Anmeldt 27. juli 2020 via mobile enheter

Kom i går søndag ,og skulle ha mat på kvelden. Får meny og hva ønsker vi av mat,.så får vi beskjed etter 5.min at kjøkkenet er stengt ....? 😳 så får vi regning på 4.vinglass.. vi fikk 2.stk.. !!Hun som serverte var ufin og sur..., !!! ;(vi burde vært sur!)Vi kommer ikke hit senere! 🙈

1  Takk, K2301NFmonicas

Anmeldt 7. juli 2020 via mobile enheter

God mat, men vi måtte vente lenge på både at bestilling ble tatt og at maten kom. Så helt greit, men ikke noe å rope hurra for.

2  Takk, anettel211
Anmeldt 5. juli 2020 via mobile enheter

Unik beliggenhet gjorde at vi stakk innom for å spise middag. Vi endte opp med å dra hjem 8 timer senere og 6000 kr fattigere.

Maten holder bra nivå etter Gastropub-standard. Krabbekakene var top notch, makrellen god og indrefileten perfekt stekt.

Veldig morsom underholdning i form av trubadur og DJ som gjorde dette til et morsomt og uformelt sted å feste i Arendal.

Personalet er service-innstilte og profesjonelle. Vi endte opp med å bestille 18 enheter hver, og satt pris på at vi aldri fikk sjenkestopp siden vi oppførte oss bedre enn man kan forvente med et slikt alkoholkonsum.

2  Takk, ChrisWinger
Anmeldt 5. juli 2020 via mobile enheter

Fruen og jeg skulle overnatte i Arendal, og til middag falt valget på Madam Reiersen.

Fruen valgte Fish'n Chips mens jeg valgte Husets Fiskesuppe
Begge deler er svært gode valg, og blant menyens rimeligste.
Til dessert ble det Eplekake med krem og Pannacotta og selvsagt to kopper svart kaffe.

Fruen valgte en halvliter IPA mens jeg gikk for vanlig pils.
Drikke serveres i 0,5 liters glass, noe jeg setter pris på.

Maten var nydelig og uten feil eller mangler.
Betjeningen var helt topp, god service, hyggelige kommentarer og god stemning.

Jeg fulgte litt ekstra med på hvordan betjeningen håndterte Covid-19 utfordringene, og ble imponert over hvor grundig og samvittighetsfullt vask av bord og menyer ble utført - hver gang!
I tillegg var det god lufting og betjeningen holdt god avstand.
Det er tydelig at betjeningen har forståelse for at dette er viktig.

Dette stedet ANBEFALES!

1  Takk, eholst
Anmeldt 1. juli 2020

Meg og kjæresten min dro til Arendal. Vi hadde tenkt til å spise middag og kose oss. Vi fant denne restauranten og tenkte at her så det koselig ut. Men etter å ha fått et bord, ble vi plutselig spøkelser for dem. Vi satt i 30 min mens servitørene fløy frem og tilbake. Vi bestemte oss etterhvert for å bare dra siden dette syntes vi var utrolig uproft og dårlig gjort. Anbefaler virkelig ikke dette stedet

Takk, S8405HWandreasl

Reisende som så på Madam Reiersen, så også på

Har du vært i Madam Reiersen? Del dine erfaringer!