“Kjempekoselig plass ved bryggen.”
Anmeldelse av Madam Reiersen

Madam Reiersen
Vurdert som nr. 15 av 87 Restauranter i Arendal
Kjøkken: Italiensk, Norsk
Middagsalternativer: Sent på kvelden
Middagsalternativer: Sent på kvelden
Anmeldt 7. august 2020 via mobile enheter

Kjempekoselig plass ved bryggen. Rask og veldig trivelig betjening.
God mat, store porsjoner, bra pris!
Spiste nydelig fiskesuppe, krabbekaker, hamburger og fish n’chips.
Kommer gjerne tilbake.
God plass mellom bordene og sprit på alle bordene 👍

1  Takk, StineMB

Anmeldt 31. juli 2020 via mobile enheter

Veldig koselig plass helt ute på brygga midt i kjernen av Arendal sin flotte Havn. Her får du virkelig god mat og en god opplevelse. Betjeningen er veldig service innstilt og passer på at du har det best mulig. Terningkast 6 fra 2 voksne og 1 tenåring.

1  Takk, 847_ysteinm
Anmeldt 28. juli 2020 via mobile enheter

God mat, store porsjoner, trivelig lokale, fin beliggenhet. Fornuftige priser og hyggelig servitør. Kommer gjerne igjen.

Takk, 789steinb
Anmeldt 27. juli 2020 via mobile enheter

Kom i går søndag ,og skulle ha mat på kvelden. Får meny og hva ønsker vi av mat,.så får vi beskjed etter 5.min at kjøkkenet er stengt ....? 😳 så får vi regning på 4.vinglass.. vi fikk 2.stk.. !!Hun som serverte var ufin og sur..., !!! ;(vi burde vært sur!)Vi kommer ikke hit senere! 🙈

1  Takk, K2301NFmonicas
Anmeldt 7. juli 2020 via mobile enheter

God mat, men vi måtte vente lenge på både at bestilling ble tatt og at maten kom. Så helt greit, men ikke noe å rope hurra for.

2  Takk, anettel211

Reisende som så på Madam Reiersen, så også på

Har du vært i Madam Reiersen? Del dine erfaringer!