Søndagsbesøk

Mye bra info. Lite om Thomas Hamon. Hyggelig gutt som jobbet der.! Lett å parkere ved butikken på... les mer

Anmeldt 30. juli 2017
richardkV9088HQ
Blokhus, Danmark
Utmerket lokalt museum for Eydehavn

Anmeldt 27. august 2015
242stianw
Arendal, Norge

Anmeldt 30. juli 2017 via mobile enheter

Mye bra info. Lite om Thomas Hamon.
Hyggelig gutt som jobbet der.! Lett å parkere ved butikken på baksiden (ovenfor museet). 🤗👍🏻

Dato for opplevelse: juli 2017
Takk, richardkV9088HQ
Denne anmeldelsen ble oversatt fra Engelsk. Vis original
Anmeldt 27. august 2015

Et søtt og flott lite museu, med mange interessante fakta og viktig lokal historie om Eydehavn som et arbeiderklassesamfunn og industrielt sentrum i 1920-årene.
Https://no.wikipedia.org/wiki/eydehavn .

Takk, 242stianw
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.Opprinnelig sendt inn på Engelsk på www.tripadvisor.com. Vis original
Helle L, Daglig leder på Eydehavn Museet, svarte på denne anmeldelsenBesvart 1. september 2015

Tusen takk for en hyggelig anmeldelse! Vi jobber hele tiden med å forbedre utstillinger og vi tar imot skoleklasser og andre grupper for omvisning. Velkommen igjen!