Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Lagre
Se gjennom høydepunkter
Fin kunsthall i historisk bygg.

Fin gammel bygning i nærheten av sykehuset i Arendal og en nedlagt gruve. Det er bygget en flott... les mer

Anmeldt 28. juli 2020
Hilskjef
Tøft galleri og spennende historie

Vi valgte å dra hit på bryllupsdagen vår . Fikk se spennende utstillere og flotte store lokaler... les mer

Anmeldt 10. mars 2020
GabriellaMW
,
Arendal, Norge
Les alle 14 anmeldelsene
  
Anmeldelser (14)
Filtrer anmeldelser
14 resultater
Vurdering fra reisende
7
3
3
1
0
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Vurdering fra reisende
7
3
3
1
0
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
16 av 14 anmeldelser
Anmeldt 28. juli 2020

Fin gammel bygning i nærheten av sykehuset i Arendal og en nedlagt gruve. Det er bygget en flott utvendig gangbro/ trapp som gjør det mulig å se noe av det gamle gruveområdet.
Variert samtidskunst innendørs. Et stort maleri av byens egne kunstner Leonard Richard imponerer veldig. Mye annet spennende også. Verdt et besøk!

Dato for opplevelse: juli 2020
Takk, Hilskjef
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 10. mars 2020

Vi valgte å dra hit på bryllupsdagen vår . Fikk se spennende utstillere og flotte store lokaler . Bomulsfabrikken ligger like ved Langse vannet og med deilig kake og kaffe ,kunne vi sitte i solen og snakke om inntrykkene våre . Spennende med grotta og langgangen over ! Dette er et veldig spesielt sted og bør sees av alle som tar turen til Arendal !

Dato for opplevelse: august 2019
Takk, GabriellaMW
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 21. juli 2019 via mobile enheter

Ikke noe sted en ikke vil tilbake til her trenger dem mer ryddig før en kan kalle dette museum og ikke søppelfylling

Dato for opplevelse: august 2018
Takk, greenwich2019
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 15. juli 2019

Jeg ble først oppmerksom på kunstgalleriet da jeg leste om en veldig interessant utstilling i Aftenposten, og jeg ble svært imponert både over lokalene som egner seg veldig godt til utstillinger, men også hvor mangfoldig utstillingene - både faste og midlertidige - var. Det var også veldig godt skiltet å finne Bomuldsfaabrikken, - og det er noe vi opplever dessverre altfor sjelden når vi kjører rundt i Norge.

Dato for opplevelse: juli 2019
Takk, Ingeborg56
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 9. april 2018

Bomuldsfabriken har noen fantastiske lokaler i et gammelt industribygg. Jeg har besøkt galleriet rekke ganger og opplever kunstutstillingene alltid veldig spesielle men interessante. De har en permanent utstilling i 2.etg der bl.a. Leonard Rickhard (Norges beste nålevende kunstner etter min mening) har flere bilder utstilt.
Betjeningen er hyggelig, de har et eget rom som barna kan sitte og lese eller bygge med legoklosser, de har en liten bokkafe som er verdt besøket bare det. Det er både gratis parkering og inngang. Jeg kan anbefale alle, kunstintereserte eller ikke, å besøke dette fantastiske stedet.

Dato for opplevelse: september 2017
Takk, VikingP
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser