Her bør alle ta seg en ekspedisjonstur ut for å se. Flere av våre gjester på Fengselshotellet i... les mer
Ta turen til Bomuldsfabrikken og opplev samtidskunst. Personlig synes jeg utstillingen av Louis Moe var spennende. Glem heller ikke å ta en tur over den gamle jerngruven. Husk lommelykt:) Gratis adgang.
Fin gammel bygning i nærheten av sykehuset i Arendal og en nedlagt gruve. Det er bygget en flott utvendig gangbro/ trapp som gjør det mulig å se noe av det gamle gruveområdet.
Variert samtidskunst innendørs. Et stort maleri av byens egne kunstner Leonard Richard imponerer veldig. Mye annet spennende også. Verdt et besøk!
Vi valgte å dra hit på bryllupsdagen vår . Fikk se spennende utstillere og flotte store lokaler . Bomulsfabrikken ligger like ved Langse vannet og med deilig kake og kaffe ,kunne vi sitte i solen og snakke om inntrykkene våre . Spennende med grotta og langgangen over ! Dette er et veldig spesielt sted og bør sees av alle som tar turen til Arendal !
Ikke noe sted en ikke vil tilbake til her trenger dem mer ryddig før en kan kalle dette museum og ikke søppelfylling
Jeg ble først oppmerksom på kunstgalleriet da jeg leste om en veldig interessant utstilling i Aftenposten, og jeg ble svært imponert både over lokalene som egner seg veldig godt til utstillinger, men også hvor mangfoldig utstillingene - både faste og midlertidige - var. Det var også veldig godt skiltet å finne Bomuldsfaabrikken, - og det er noe vi opplever dessverre altfor sjelden når vi kjører rundt i Norge.
Bomuldsfabriken har noen fantastiske lokaler i et gammelt industribygg. Jeg har besøkt galleriet rekke ganger og opplever kunstutstillingene alltid veldig spesielle men interessante. De har en permanent utstilling i 2.etg der bl.a. Leonard Rickhard (Norges beste nålevende kunstner etter min mening) har flere bilder utstilt.
Betjeningen er hyggelig, de har et eget rom som barna kan sitte og lese eller bygge med legoklosser, de har en liten bokkafe som er verdt besøket bare det. Det er både gratis parkering og inngang. Jeg kan anbefale alle, kunstintereserte eller ikke, å besøke dette fantastiske stedet.