Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. TripAdvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Bra!”
Anmeldelse av Egon Arendal

Egon Arendal
Vurdert som nr. 2 av 2 Smått og godt i Arendal
Prisklasse: USD 9 - USD 40
Kjøkken: Internasjonalt
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Frokost, Reservasjoner
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Frokost, Reservasjoner
Anmeldt 2. august 2018 via mobile enheter

Egon er Egon uansett hvor du drar, og det er i grunn greitt. God kaffe, god burger og veldig hyggelig betjening! Tommel opp for personlig service og varm mottakelse av gjester som kom og gikk.

Dato for besøk: august 2018
Takk, gbh190479
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (148)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

1014 av 148 anmeldelser

Anmeldt 11. juli 2018

Koselig restaurant, med veldig god mat! Vi er innom titt og ofte for en god matbit :) passer godt for alle, familie, venner og romanse ;)

Dato for besøk: juli 2018
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, Knasleradden
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 6. juli 2018 via mobile enheter

Hadde en helaften med min kone på Big Horn Steak House i Arendal. Vi hadde indrefilet og meksikansk indrefilet med husets sørafrikanske rødvin, kan anbefales

Dato for besøk: juli 2018
Takk, frankbW6367NO
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 5. juni 2018

Vi spiser ofte på Egon, vi liker konseptet og maten. Denne gangen valgte vi pizza, en glutenfri og en vanlig italiens. Den glutenfrie var, i følge fruen, fantastisk. Den italienske var fullstendig nedtur. For meg som har spist italiens pizza i mange land, også Italia, var dette en skuffelse. Men øl og vin var bra, og betjeningen hyggelig. Og mesteparten av piizzaen gikk ned, så den var spiselig. Men ikke noe jeg vil anbefale.

Dato for besøk: juni 2018
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, JonMortenJ
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 1. april 2018 via mobile enheter

Rent og pent, hyggelig folk, velsmakende mat. Intet negativt å si om Egon - men det er et «fast food» konsept, med bestilling og betaling i kassen... ikke helt min type ønsket restaurantopplevelse, men tro mot konseptet!

Dato for besøk: april 2018
Takk, NilsAndre
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Egon Arendal, så også på

 
Arendal, Aust-Agder
 

Har du vært i Egon Arendal? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din