Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Dårlig service”
Anmeldelse av Egon Arendal

Egon Arendal
Vurdert som nr. 1 av 2 Smått og godt i Arendal
Prisklasse: USD 8 - USD 33
Kjøkken: Internasjonalt
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Frokost, Reservasjoner
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Frokost, Reservasjoner
Anmeldt 4. september 2021 via mobile enheter

Svært dårlig service, måtte vente i ca. 20 min ved døren for å få bord enda restauranten omtrent var tom. Bestilte mat via qr-kode, og fikk maten kjapt, men måtte krangle om bestilling da vi ikke fikk all maten som var bestilt. Etter å ha vist frem bestilling kom siste retten.
Maten var som forventet, Egon i kjent stil og ikke noe å klage på.
Da vi bestilte mer drikke via qr-kode tok det svært lang tid igjen.

Dato for besøk: september 2021
Takk, annixss
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (176)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

26 av 176 anmeldelser

Anmeldt 19. august 2021 via mobile enheter

Vi hadde lunsj noen kollegaer under Arendalsuka. Bordet ble booket i juni og bookingen var i orden.
Vi spiste hamburgere, noe som smakte godt. Vi fikk veldig god service av kelner og var fornøyd med oppholdet.

Dato for besøk: august 2021
1  Takk, Erlend1973
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 28. juli 2021 via mobile enheter

God mat og atmosfære. Ikke noe å klage på
Hyggelig personale og fikk raskt maten. Kommer gjerne igjen og vil anbefale til andre.

Dato for besøk: juni 2021
1  Takk, eirikskaug
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 27. juli 2021 via mobile enheter

Kunne bestille via qr kode. Maten kom raskt. Noen hadde bestilt. Pizzabuffet, den hadde lagt der i lengste laget, før det ble laget ny Pizza. Jeg hadde Spaghetti bolognes, pastaen var overkokt og sausen hadde lite smak, men foccacciaen som fulgte med var veldig god. Helt ok mat, ikke noe mer enn det.

Dato for besøk: juli 2021
2  Takk, lenesav
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 27. juni 2021

Var her for 1 uke siden. Dette var litt sent på kvelden, og restauranten var halvfull.
Vi tenkte å bestille en av de grillplatene med forskjellig på.

Når vi kom til å bestille tok det veldig lang tid før noen kunne betjene oss. Når en person omsider kom avbrøt han meg flere ganger for å snakke med kollegaer. Dette er dårlig service.

Var veldig hyggelig å få varme tallerkener, men der stoppet mye av den gode opplevelsen.
Kyllingen var veldig tørr. Maisen var veldig dårlig kokt/grillet og uten noe av smak. Generelt var all maten veldig kald, til tross for varme tallerkener.

Jeg prøvde også å ta kontakt med restauranten i ettertid men de har ennå ikke svart meg.

Dato for besøk: juni 2021
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, danielaleksanderm
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Egon Arendal, så også på

 

Har du vært i Egon Arendal? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.