Vi dro hit for å spise på tirsdagen i Arendalsuka, men ble advart av noen gjester som sa vi burde ha veldig god tid, så vi dro et annet sted. Dro tilbake på onsdagen for å spise i god tro om at det var bedre da. Vi fikk tildelt bord og menyer, men måtte selv kontakte betjeningen for å få bestille. Det tok over 1,5 før vi fikk maten. Vi hadde da spurt flere ganger om hvor maten ble av og da svarte de at den sikkert kom snart. Etter vi sa fra siste gangen, satte en bolle ris på bordet og sa ikke noe mer. Omsider kom maten og det var ikke noe å skryte av. Noen av riskornene var gamle og harde. Og trodde den skulle ha mer smak og mer styrke. Da vi skulle betale, var det det ingen beklagelser og hun mente alle måtte vente fordi de skulle lage ny saus, og det var helt vanlig å vente så lenge på maten, men vi fikk aldri den beskjeden. De bordene som kom etter oss fikk maten før oss. Og betjeningen gikk rundt som zombier. Ingen smilte og ingen som var oppmerksomme på bordet vårt. Nabobordet hadde bestilt dessert, men orket ikke vente lenger. Tok 45 minutter fr noen ryddet bordet deres.Vi skal ikke tilbake dit!! Skjønner ikke at de har kunder i det hele tatt.