“Rustikt”

Kjøkken: Indisk
Middagsalternativer: Reservasjoner
Middagsalternativer: Reservasjoner
Anmeldt 27. november 2018

Litt sånn hjemmekoselig med fantastisk mat. God service og hyggelig betjening. Rimelig mat. Rent og pent over det hele.

Takk, HH9990

Anmeldt 28. oktober 2018 via mobile enheter

Vært her mange ganger og synes de har god mat, grei nok service og ok priser.
Noen ganger tar det kanskje litt tid før man får bestilt, men det er varierende. Maten har aldri tatt mer en 10-30min fra bestilling.

Takk, victorG1454
Anmeldt 16. august 2018 via mobile enheter

Vi dro hit for å spise på tirsdagen i Arendalsuka, men ble advart av noen gjester som sa vi burde ha veldig god tid, så vi dro et annet sted. Dro tilbake på onsdagen for å spise i god tro om at det var bedre da. Vi fikk tildelt bord og menyer, men måtte selv kontakte betjeningen for å få bestille. Det tok over 1,5 før vi fikk maten. Vi hadde da spurt flere ganger om hvor maten ble av og da svarte de at den sikkert kom snart. Etter vi sa fra siste gangen, satte en bolle ris på bordet og sa ikke noe mer. Omsider kom maten og det var ikke noe å skryte av. Noen av riskornene var gamle og harde. Og trodde den skulle ha mer smak og mer styrke. Da vi skulle betale, var det det ingen beklagelser og hun mente alle måtte vente fordi de skulle lage ny saus, og det var helt vanlig å vente så lenge på maten, men vi fikk aldri den beskjeden. De bordene som kom etter oss fikk maten før oss. Og betjeningen gikk rundt som zombier. Ingen smilte og ingen som var oppmerksomme på bordet vårt. Nabobordet hadde bestilt dessert, men orket ikke vente lenger. Tok 45 minutter fr noen ryddet bordet deres.Vi skal ikke tilbake dit!! Skjønner ikke at de har kunder i det hele tatt.

Takk, christinev88
Anmeldt 16. august 2018 via mobile enheter

Vi var fire personer som skulle spise middag under Arendalsuka. Full restaurant, noe de tydeligvis ikke taklet. Vi ventet 2 timer på maten, nabobordet ventet en time og tyve minutter. Maten smakte helt OK

Takk, EspenF99
Anmeldt 12. august 2018 via mobile enheter

Jeg var her for en middag og ble dessverre litt skuffet. Jeg spiser ofte indisk mat og hadde nok litt andre forventninger enn den maten jeg fikk,, men kan være at jeg hadde for høye forventninger.

Takk, ChristianHellevang

Reisende som så på Flavours of India, så også på

Arendal, Aust-Agder

Har du vært i Flavours of India? Del dine erfaringer!