Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Dette var rett og slett veldig bra ”
Anmeldelse av Symposium Bar & Grill

Symposium Bar & Grill
Vurdert som nr. 19 av 61 Restauranter i Arendal
Kjøkken: Gresk
Middagsalternativer: Reservasjoner
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Reservasjoner
Anmeldt 31. juli 2020 via mobile enheter

Spiste her i 17-tiden fredag. Ganske mye folk, men fikk lov å ta med vår hund og plass ute. Påpasselig betjening - hunden fikk vann og vi god oppfølging hele veien. Maten var meget bra. God forrett med fetaost, løk og tomat. Hovedretten var også en suksess. Gresk burger - ferskt pitabrød, saftig burger, gode poteter, tsatsiki og salat. Følget mitt valgte grillspyd og var også godt fornøyde. Vårt beste måltid til nå i Arendal. Vi kommer garantert igjen.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, 854mattiasm
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (185)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

1115 av 185 anmeldelser

Anmeldt 30. juli 2020 via mobile enheter

Grei mat, men vi måtte oppsøke hovmesteren for å spørre om det var ledig bord etter å ha stått ved inngangen en god stund. Måtte også gripe tak i en servitør for å få bestille og det samme når vi skulle betale. Ingen oppfølging under måltidet.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, 164magnusj
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 26. juli 2020

Utrolig dårlig service, kelner gidder ikke se på kundene, leverer feil mat til feil person. Ikke gidd å spise her.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, IngridPetraH
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 25. juli 2020 via mobile enheter

Maten var ok, men altfor dårlig service. For lite servitører i forhold til antall gjester. Tok lang tid for å få bestilt mat og drikke.

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, 377ninas
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 24. juli 2020 via mobile enheter

Når det heter bar og grill og en må spise....
Møkkasted!
Fjern Bar fra navnet.
Og få på servitørene et smil i stedefor

Dato for besøk: juli 2020
Takk, torw95
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Symposium Bar & Grill, så også på

 

Har du vært i Symposium Bar & Grill? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din