Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Nydelig mat, hyggelig betjening”
Anmeldelse av Symposium Bar & Grill

Symposium Bar & Grill
Vurdert som nr. 19 av 60 Restauranter i Arendal
Kjøkken: Gresk
Middagsalternativer: Reservasjoner
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Reservasjoner
Anmeldt 15. august 2020

Nydelig mat, smilende og hyggelig betjening. Maten kom raskt, det var god hygiene blandt servitører av det vi kunne se.

Dato for besøk: august 2020
Takk, Bella8008
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (186)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

1115 av 186 anmeldelser

Anmeldt 31. juli 2020 via mobile enheter

Spiste her i 17-tiden fredag. Ganske mye folk, men fikk lov å ta med vår hund og plass ute. Påpasselig betjening - hunden fikk vann og vi god oppfølging hele veien. Maten var meget bra. God forrett med fetaost, løk og tomat. Hovedretten var også en suksess. Gresk burger - ferskt pitabrød, saftig burger, gode poteter, tsatsiki og salat. Følget mitt valgte grillspyd og var også godt fornøyde. Vårt beste måltid til nå i Arendal. Vi kommer garantert igjen.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, 854mattiasm
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 30. juli 2020 via mobile enheter

Grei mat, men vi måtte oppsøke hovmesteren for å spørre om det var ledig bord etter å ha stått ved inngangen en god stund. Måtte også gripe tak i en servitør for å få bestille og det samme når vi skulle betale. Ingen oppfølging under måltidet.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, 164magnusj
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 26. juli 2020

Utrolig dårlig service, kelner gidder ikke se på kundene, leverer feil mat til feil person. Ikke gidd å spise her.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, IngridPetraH
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 25. juli 2020 via mobile enheter

Maten var ok, men altfor dårlig service. For lite servitører i forhold til antall gjester. Tok lang tid for å få bestilt mat og drikke.

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, 377ninas
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Symposium Bar & Grill, så også på

 

Har du vært i Symposium Bar & Grill? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din