Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Maten!”
Anmeldelse av Symposium Bar & Grill

Symposium Bar & Grill
Vurdert som nr. 19 av 60 Restauranter i Arendal
Kjøkken: Gresk
Middagsalternativer: Reservasjoner
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Reservasjoner
Anmeldt 17. september 2020

Fantastisk mat i nydelige omgivelser og prima vertskap! Ligger helt ned bed vannet i byen. Anbefales

Dato for besøk: september 2020
Takk, Norskturistkvinne
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (186)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

913 av 186 anmeldelser

Anmeldt 6. september 2020

Maten var god, men servicen her er veldig svak! Det tar lang tid før de tar bestilling, de følger heller ikke opp gjestene sine. Vi satt 30 minutter etter maten uten at noen observerte oss og måtte til slutt få til kassen for å be om regningen. Ikke en veldig hyggelig opplevelse! Utrolig synd at de ikke ser gjestene sine og jobber for en god opplevelse... Kommer ikke tilbake hit igjen!

Dato for besøk: september 2020
2  Takk, 198kamillak
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 15. august 2020

Nydelig mat, smilende og hyggelig betjening. Maten kom raskt, det var god hygiene blandt servitører av det vi kunne se.

Dato for besøk: august 2020
Takk, Bella8008
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 31. juli 2020 via mobile enheter

Spiste her i 17-tiden fredag. Ganske mye folk, men fikk lov å ta med vår hund og plass ute. Påpasselig betjening - hunden fikk vann og vi god oppfølging hele veien. Maten var meget bra. God forrett med fetaost, løk og tomat. Hovedretten var også en suksess. Gresk burger - ferskt pitabrød, saftig burger, gode poteter, tsatsiki og salat. Følget mitt valgte grillspyd og var også godt fornøyde. Vårt beste måltid til nå i Arendal. Vi kommer garantert igjen.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, 854mattiasm
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 30. juli 2020 via mobile enheter

Grei mat, men vi måtte oppsøke hovmesteren for å spørre om det var ledig bord etter å ha stått ved inngangen en god stund. Måtte også gripe tak i en servitør for å få bestille og det samme når vi skulle betale. Ingen oppfølging under måltidet.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, 164magnusj
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Symposium Bar & Grill, så også på

 

Har du vært i Symposium Bar & Grill? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din